wödör véleményét osztom: politikától, vallástól, természetvédőktől és grín péniszesektől én is hányok.
j még vmi amit nagyon utálok az a politika, a vallás és állat- és terméstevédők, meg green peace, meg ilyen gyökér elvakult p'O'cs'O'k, mer szerintem mindegyikben ez biztos közös.
a következő jön: tehát szerintem a dohányzás azér ezészségtelen, mer a dohánylevélkék csomó káros hormont termelnek, mer a hernyó megrágja őket, meg a hirtelen jégeső átjukassza őket, meg mikor meggyujtod akkor az egyik fele és, a másik meg él. Ja meg tüntessük monnyuk a windóz ellen: le windózzal! :D
Ja, és megmutathatnád, hol írtam, hogy embereken kisérleteznek. Én nem találom.
Mlyen tisztelt (real) Psycho: 1: azért mert nem értek veled 1et, még nem anyázok. 2: csipkebokor vessző. 3: az alternatív módszerekről még írhatnál, mert tényleg érdekel. Vagy mutat6nál valami odakapcsolódó linket. De tényleg. Kiváncsi vagyok min tesztelnek, ha nem állatokon
akkor nem jeleníti meg az első hozzászólásokat, ha épp beír valaki... a kép meg egyértelműen fake.
Eyg kis komolytalanság a komoly témához: egy Darwin-díjra jelölt bloomburgi férfi önként fogta magát diétára: módszere szerint csak babot, és káposztát fogyasztott. Ez még nem lett volna baj, de egy kétszer két méteres helyiségben aludt, és éjszakára magára csukta az ablakot. Reggelre gázmérgezésben meghalt. Én maradok a husinál :D
ahogy látom nem, szóval ha vitatkozunk olyan témában tegyük amelyben mindketten jártasak vagyunk, az állatkísérleteket meg túl hosszú lenne részletezni.
pedofilokon,meg gyerekgyilkosokon lehetne kisérletezni..de ez nem lehetséges! embereken kísérleteztek..zsidókon! félre ne értsetek nem vagyok rasszista..sajnos ez a történelem!
Blackened, te síkhülye vagy. Sajnos a legtöbb kozmetikai szert állaton tesztelik (brutálisan), de vannak olyan cégek akik nem tesztelnek. Szerinted csak állaton lehet teszelni? Mert azt írtad, hogy min kísérletezzenek, emberen? Szerinted az Avon emberek oldaláról szedi le a bőrt és keni be púderrel? Már vannak alternatív módszerek is. Nekem van egy listám, hogy kik tesztelnek és kik nem. De a tesztelős témát most zárjuk is le, a nyár nagy részében ezzel foglalkoztam, szal értek a témához, te meg
icecat, honnan vetted ezt a nyúl élve megölős-megnyúzós dolgot, szerintem ez kacsa. semmi értelme nem lenne, hisz a nyúl rug karmol és ficánkol ha valaki meg akarná nyúzni, csak nehezítené a dolgot. ha mégis így lenne akkor bocsánat
menjetek el 200-ig! :) ez már a 118. ;)
Most látom az állatkisérleteket. Az is jó téma. Inkább emberen kisérletezzenek? Mondjuk sokan megérdemelnék (nem a vegák, mielőtt kiforgatnátok a szavaimat), pl. gyerekgyilkosok, pedofil papok, stb. De amikor kedves Lasagne hajat mosol, akkor is erre gondolsz? Vagy amikor bekened magadat valami kozmetikai cuccal? Szerinted azokat hogy kisérletezték ki?
haverom is dohányzik (én is) és ő szokta mondani,hogy valamiben megkell pusztulni..csak nem mind1 mikor!
Ja, majdnem kihagytam. Az állatkínzással én sem értek 1et. Viszont a hazai törvények... valaki megveri a feleségét meg a gyerekeit és kap 1 évet felfüggesztve, viszont ha nekimegy 1 kutya, és felrugja, akkor 1 rohadt állatkínzó! Na mind1. 1ébként néha dohányzok, mert a sör melé jól csúszik. Meg is döglök tüdőrákban. De kit érdekel? Engem nem.
1ébként nemtom miért baj, ha 1 disznóvágásos képhez másról írnak az emberek, legalább mindenki megírhatja a véleményét (amin 1esek megsértődnek)
Jaj, mi lesz velem következő életemben! Csak megírtam a véleményemet, amivel valaki 1etért, valaki nem. Ennyi. Ezen a "káros hormon" dolgon jót kacagtam, csak kár, hogy nem viccnek szántad. Lasagne: igen, nagy a pofám és mindenkibe beletaposok, aki nem ért velem 1et. Bölcsen levontad a lényeget
...például a nyuszikat, amikből a bundát csinálják, élve nyúzzák meg...aki ilyet csinál,azt én is megnyúznám.Ha már egyszer szükséglet, hogy állatokat eszünk, humánusabb módot kellene választani a megölésükre. Amúgy a vegásokat sem értem, ezzel az erővel én meg szegény növényeket sajnálom, mert azok is ki lesznek nyírva...ennyi erővel éljen fénnyel mindenki. Na mindegy, PEACE...
Nahát az első hozzászólásokat nem tudom elolvasni, mert nem jeleníti meg. Nekjtek van ilyen? Amúgy meg...mindenkinekigaza van valahol...a vegaság baromság, bár úgy hal meg mindenki hiánybetegségben, ahogy akar, szíve joga, legalább jobban elférnek utána a többiek...a dohányzásról hasonló a véleményem...én azt sajnálom, hogy úgy ölik meg szegény állatokat, hogy csomót szenvednek...