Véleményem jó a zene (red hot chilli peppers)
Kinga,te h ule.Nem az a léyeg hogy vicclegyen benne! Az a vicc hogy ilyen hülevagy!
Figyu.Annyi hogy alul lövik meg a golyót.Ezzel nem azt állítom hogy könnyű,de ennyi.LOL->hova nem kanyarodhat be?? Ez nem kamu srácok lcsajok!Nézzétek az EuroSportot!Ilyeneket csinálnak élőbe!
Nem hiszem, h lehetséges,h a golyó az asztal közepén visszaforduljon!!!!!!!!!!!!!!!!!
Öcsém,te mekkora egy .... vagy!Ha nem lenne vízszintes a golyó se állna meg! kisseb hangja lenne a golyónak ha könnyeb lenne!Vegyél hangfalat!
Ki az a barom, aki ezt komolyan veszi? :D :D Szemmel látható olyan fizikailag lehetetlen dolgok vannak benn, hogy az már fáj! Az nem látott még biliárd versenyt, aki elhiszi. Minimálisan lehetnek benne "igazi" felvételek, de annál is biztos, hogy a golyó súlya nem megfelelő, az asztl nem vízszintes....
Nagyon remek, bár ezeket mind én csináltam.
hátha reggel 7kor indul a gép és 13orás az ut 10-9 helyett akkor legyél nyugodtan ébren de bocs én inkább alszok egyett főleg azután hogy nemis szr malév meg boeing volt hanem airbus a-320 asszem vagynemtom vmi nagydarab cucc és cseh airlines
Falcon! Ez a Red Hot Chili Peppers: Califorcation
Nem ismeri valaki a video alatti számot? Ha igen, egy előadót és számcímet megköszönnék.
most gondolkodom h beirjam e hogy photoshop......... szerintetek?
Szerintem nem vízszintes az asztal!...de lehet...de különben rohadt jó!
szerintem krva jó, és hihető is csak sokat kell gyakorolni hozzá, de azért valamit tud a fickó
habi az egész, tele van trükkel a golyó nem kanyarodhat be...
Hi All!! Látom Ti még nem voltatok biliárdozni soha sem és nem láttatok világbajnoki biliárd-trükk versenyt sem! Netán, azt sem ismeritek, hogy "gyakorlat teszi a mestert"?! Én már párszor tapasztaltam ennek a szólásnak az igazságát! Mellesleg látszik, hogy az asztal a srác a szobájának közepén van, szerinted mikor nem gyakorol???!!! Na hi all!
Szrntem egész hihető, és ha valódi, akkor krva jó. Amúgy igenis mozoghat visszafele a golyó, ez csak az ütéstől és a gyakorlattól függ.
hát...szerintem van benne eredeti is, de a nagyrésze csak össze van vágva...azért nem rossz