szerintem ez kamu! jól van összevágva és kész! hoyg jöhetne vissza egy golyó?meg kanyarodna??ez hülyeség! aki billiárdozott már ,az tudja,hogy ilyen nincs!
há nem tom lehet ka de az is hogy igaz...
Ekkora kam videót még életemben nem láttam! Rozireka! Igazad van xar az egész. De legalább vicces és jól össze van vágva!
Nem láttam! De lehet ám, hogy mégiscsak láttam! ööööö retekegér
ez de zsír.... és ez nem trükk mert faterom is régenmegtudta ezeket csinálni na jó nem mindet
Igazából nem olyan bonyolult!Én is meg tudtam néhányat csinálni....csak egy biliárdasztal meg egy kis geometriai érzék kell hozzá.(persze van amihez profizmus szükséges.
az előbbi hozzászólásomban van egy elírás.tudok róla,bocsi
ez marhanagy! az elején még a szám is tátva maradt.A zenét tudná valaki mostázni MSN-en?előbb emailt küldj ide:agilev@freemail.hu Köszi!
a hapsi már vagy 20 éve biliárdozik.fel van adva a lecke
Jól rá van forogva a csávó a billiárdra! De nagyon ott van és a zene is kis tutis :)
ez a szám kúl mint a állat. ha valki nem tunná ez Res Hot Chili Peppers-Califonation. És jók a trükkök
Látvványos, ügyes és sok gyakorlás,de a legjobb az zene :D
flash... pihentagyú és ráérős emberek... és nem trükk...
a szám az jó alatta alapból meg nem vicces
Örülök, hogy a biliárd- trick shotok ilyen heves vitát váltanak ki, és gondolom a kutya nem olvassa a reakcióm, de azért elmondom, hogy csak azért regeltem ide, hogy hozzászólhassak. Mindegyik lövés kivitelezhető, higgyétek el. Aktív poolos vagyok, jöhettek érdeklődni a http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9117853-ra. Jó posztó, príma dákó, rétegelt bőr - és voilá! minden lövés (kellő gyakorlással ) kivitelezhető! Trust me ;) Üdv, Ed.
hosszú............ és jó sok benne a trükk.