ez hülyeség úgymegy mintha mágnes húzná vissza kamu sztem!
ezeket meg lehet csinálni, de a csávonak nagyon sok szabadideje lehet..
Egy lós**rt, ez optikai csalódás...:d ilyen nincs xdxd
egy r o h a d t nagy átverés az egész!! nem hiszem el h ilyeneket meg lehet csinálni!! nem létezik egy pár helyen látszik is a csalás!! szóval s z a r az egész! ráadásul a red hot sem érdemli meg h ilyen f o s valamin legyen zene, annál sokkal nagyobb csapat! nah ennyi
Kudelich semmi Focilabdával sem tutsz semmit nigroo
amikor meglöki az elején a rendezőt, és belemennek a golyók, azt sikerült megcsinálnom XD Cegléd, Kossuth Lajos Gimi, Club, 2006. 11. 12.
Tibáj: Van benne valami, de esetleg arra nem gondoltál, hogy sima codekelési probléma?:) Sajnos nehéz megállapítani a csaásokat, mert az alap vidi is elég rossz minőségű... mondjuk egy dvd minőségnél könnyebb lenne... de lehet igazad van!:)
Emericica: mi abban a ciki, hogy valaki ekezetek nelkul ir? Rengeteg helyen teljesen elfogadott dolog. 15 ev ekezet mentes iras utan nem fogok raszokni az ekezetekre...
ha ekkora a szád akkor mutasd is be!! de szentem k...a jó!!!
én ennél durvábbakat szoktamcsinálni ésnem vagyok olyan menőző bunkó hogy most ide a számitó gépre be rakjam
qwyxy hogy beszél már ékezetek nélkül kicsit eléggéciki
Ennyi sotet embert egyrakason. Azt hiszik ha ok nem tudnak valamit megcsinalni, akkor az masnak sem mehet, pedig de...
Kételkedőknek csak annyit, ha lenne ilyen fociba, megcsinálnám foci labdával, ő ezt biliárdba csinálja mert ehhez ért, pá
én azt mondom hogy amikor visszafordul a golyó azt egy irtó nagy alsóval kell meglőni vagy nem tom
most nem azé Jonnyk de ez eggyáltalán nem így van!!!!!!!!figyelj...ezt massénak hívják és igen sok gyakorlás kell hozzá...sőtt még néha profi biliárdosoknak sem sikerül...ezt én onnan tom hogy nagyon nagyon jó játékosokkal szoktam eddzeni!!!!!!!!!!!!!
Én is biliárdozom versenyszerűen és azt mondom hogy sok gyakorlással és kitartással bárki megtudja csinálni aki szereti a biliárdot...(igaz allig érem fel az asztalt mivel 12 leszek...na mindegy