Tök jó. De nálam az 59. sec-nél a golyó eltűnik 1 pillanatra és furcsán begyorsul, ja és a dákó első része is. Nem tom ez mi lehet.
volt 1-2 nagyon durva. szvsz a legtöbb a hazai pálya előnyeire épít, szal sztem egy másik asztalon nem csinálja meg ezeket vagy legalábbis biztos nem elsőre. 1 viszont nagyon gagyi volt: az ablaknál állva a bal alsó lyuktól megkülte a fehéret, az szépen körbe ment és a jobb középnél "elkerült" 3 másikat, majd belökte a feketét. olyan fix volt a fehér mozgása, h ennyi erővel tele is pakolhatta volna az asztalt. minden esetre látványos volt, nekem tetszett.
kicsit tud/tudnak a csávó/csáveszkák
Csak vicceltem... ez az ember elképesztő. El sem hiszem, ha nem látom. Szuperjó, legjobb sportvideó, amit eddig láttam. Fogadjunk valaki mindjárt benyögi, hogy fékelt videó...
jó de szerintetek meddig gyakor vagy a pályának se ijen a lejtése alapből a buli
nagyon jól nyomja, de ha ezt vágás nélkül is megcsinálja akkor az igazi májer.
A szivacsos a legjobb:DDD Az utolsó előtti előtti nagyon komoly... A 98%-a szinte fájt, és közben legalább 50-szer gondoltam át, hogy az ilyeneket miért nem nyomják komolyba, meg az is eszembe jutott, hogy egy jó kis bárba ha én ilyeneket tudnék, mennyi pénzt lehetne összefogadni:D Tudjátok... Kólás üveg-8-as golyó-a bárpultnál álló skinhead feje-a nagymami protkója- és a lyuk. :)