Íme egy straight vicc, semmi malackodás, nagyon óvatosan, lábujjhegyen válogattam ki a szavakat. :)
Nem tudom Magyarországon vannak-e nők a hadseregben, de nálunk sajnos vannak... :)
A női újoncok első napi kiképzése. Az őrmester üvölt:
- Futááás! ... Állj! ... Vigyázz! ... Jobbra át! ... Hátra arc! ... Feküdj! .... Neeem, neeeem hölgyeim, ne a hátatokra, hanem hasra!
látod ez egy jó kérdés. eddig nem nagyon foglalkoztatott a téma. azt viszon tényleg nem lehet mondani, hogy szart sem ér nekik:)
valahogy a potterék is megoldják ezt a parázs kérdést.
szerintem viszont te a távfűtés miatt nem kaptál virgácsot:)
Háááát mit mondjak... volt kitől tanulnom... :) :D
Akkor vannak kicsit és nagyon fickós emberek?
Mi határozza meg szerinted, hogy fickó-e valaki? Mert én eddig úgy tudtam, hogy a fütyi megléte és nem a nemi identitás. :P
Szerintem égő parázsba huppani sem lehetett felemelőbb... :)
De azért még mindig kérdés, hogy a konvektoros házakba hogy jut el... illetve hozzánk, itt ugyanis távfűtés van. :)
Igen, mert akkor örül a szűk, meleg helynek. :S :)
de ha olyan a fickó mint a petya(bár akkor már nem fickó) akkor biztos hozzá van szokva
Az meleg helyzet valóban. :) Mondhatni égés.
és ha pont akkor gyújt be a kazán amikor érkezik, akkor az a füstbe ment terv:)
Csak szűkebb a kémény... Kénytelen az ajtót használni. :)
lehet, hogy a télapót is a harrypotterből szalajtották és a hoppvagymiféle hálózatot használja:)
rohadt fusztráló lehet neki mióta annyi helyen fűtenek gázzal:)
Jó ünnep ez. Csak be kell gyújtani a kandallóba, nehogy lemásszon egy...
szűk és füstös helyeken. legalábbis azt mondják. lehet, hogy nem is olyan jó ötlet ez a mikulás ünnep?
Azon a képen lehajoló hölgyek voltak. ;) Szerintem nem ugyanarra gondoltunk.
Ferrarokám már megint csak disznóviccek? :P :D
Hát biztos szívesen húznánk fel piros rucikát... :D
Úgy gondolod, hogy ők szeretnek szűk helyeken bújkálni... mint pl. egy kémény? ;D