már nálunk is kezdik(az asszony, meg a drága mama), hogy csak egy kis fülbevalót lövessünk a lányok fülébe. de szó se lehet róla. majd ha baj lesz a látásukkal.
sárkány? én azt az arcomra akartam. aztán rájöttem, hogy egyrészt hülyén nézne ki, másrészt meg nagyon utálnám később, ha szakállat kellene növesztenem:)
Csak mértékkel és tartózkodással.........Te is így gondoltad?;D
Egy korty?! Mintha kancsóról lett volna szó!;D
Egy apáca elhatározza, hogy megpróbálja jó útra téríteni a zárda mellett dolgozó építőmunkásokat, mivel igen zavarja a fülét az állandó káromkodás. Úgy gondolja, hogy a legjobb módszer, ha az ebédszünetben ő is a munkásokkal ebédel, így nem tartja fel őket. Becsomagolja az ebédjét egy zacskóba, és ebédidőben odamegy a munkásokhoz.
- Jó napot uraim! – kezdi a mondandóját mosolyogva. – Ismerik Önök Jézus Krisztust?
A munkások egymásra néznek döbbenten, majd egyikük odakiált az építkezés másik végében üldögélő munkásoknak:
- Hé! Ismeritek ti Jézus Krisztust?
- Mé’kérded? –kiabálnak vissza.
- Mert itt a felesége az ebéddel!
Nincs pingvinem. Még mindig a cicás rendszert várom... egyszer csak csinálnak már olyat is. :)
Fene se rángatna ekkora dögöt egy korty whiskyért. Inkább szomjanhalok ;-)
Megtaláltam a gratis klippet is. Ezt nyugodtan megnézheted.:)
Így igaz!:) 16.
Óóó..... és Te az övére?;D
:DDD De azért remélem mással is müködik, mert utálom a whiskey-nek még a szagát is. Egy ilyen jó lesz? Ez a még nem óriás!;)
Ezexerint az első lyuk kifúrását kell szabotálnom ;-)
Egyébként hány éves a lányod?
A párom nem férne rá a hátamra :-P
"Mindig hordj magadnál egy kancsó whiskey-t kígyómarás esetére, egyéb esetekre meg mindig hordj magadnál egy kisebb kígyót."
- W.C. Fields
Az enyém is egész normálisan kezdte, csak 2 fülbevalót nyomatott. Igaz, hogy így már 4 lett, de ez még nem tragédia. Gondoltam én! Aztán folytatódott az orrával. A férjem kézzel-lábbal tiltakozott ellene, de a nagynénje meggyözte, hogy az milyen jól fog állni a lánynak. Meg különben is ö fizeti, és ez lesz a szülinapi ajándéka. Azt hiszem erre is igaz lehet a kínai közmondás: "Minden nagy utazás egy apró lépéssel kezdödik." Legalábbis azok szerint, akiknek már van pár "fölösleges lik" a testén. Mindegyik azt mondja, hogy csak az elsö nehéz. A többi meg már jön magától.
Na látod! Egy szép sárkány (remélem itt nem a párodra gondolsz;D) Vallejo stílusban biztos jól mutatna.
Majd kipróbálom, lehet hogy nálam is müködni fog. Különben is az alkohol fertötlenít. Csak még azt nem tudom, hogy bentröl kifele is müködik-é a dolog. De egy kísérletet megér.:D
Ez megbocsátható. :) Neked is ilyen helyes pingvined van? ;)
A diszkós viccedre egy másik, válaszként.
- Hallása?
- Római katolikus.
- Fiam,ne menj minden este abba a zajos diszkóba, mert végén megsüketülsz!
- Kösz anyu, de már ettem!
Tudom, hogy egyedül leszek a véleményemmel, de nekem nem tetszik. :P :)
Linuxos pasi után íme a linuxos csaj. Ugye milyen simogatnivalóan ari az a tux rajta? :)
Remélem az én lányaimnak nem fog eszükbe jutni, hogy kilyuggassák a bőrüket holmi divathóbort miatt, aztán, ha majd benő a fejük lágya, csúnyán hegesedő emlékekkel legyenek tele. Ez vonatkozik a tetkóra is. Bár egy sárkány szép széles hátamon talán nem mutatna rosszul... (Az öreg és aszott kort pedig úgysem érem meg) :-P
A Tűz a víz alá c. vígjátékban a tűtől való félelmet nagy mennyiségű alkohollal iktatták ki, így a kapitány nemesebb szerve kiváló tetoválási célpontot jelentett ;-)
Lehet, hogy a turulmadaradnál is pótolná a bátorságot :-)
Ígérem nem fogok megharagudni.:)
Lehet nézelödni kicsit. Ez legalább ingyen van és nem is fáj.:)