Vicclap fórum téma:Jobbnál jobb viccek

2025. december 22.
Ma Gál névnapja van.

Keresés:

Menü:

Bejelentkezés

Partnerek

Add to Google

Tab icon
Tab icon
Tab icon
Tab icon
Tab icon

Kategóriák

Fórum témáim

Vicclap fórum

Vicclap fórum >> Jobbnál jobb viccek

2009. október 31 15:13:16

Squadra

Csatlakozás időpontja: 2008.07.14
Üzeneteinek száma: 304

A férj a konyhaasztalnál ül és reggelizik, közben pedig újságot olvas. Fel sem néz:
- Szívecském, kérek egy kávét!
Az asszony szalad és már hozza is a feketét. A férj elveszi, majd elkezdi fogdosni az asszony mellét, fenekét.
- Na de apukám, be kell menned az irodába!
- Úristen, hát nem ott vagyok?

2009. október 31 15:12:03

Squadra

A férj faggatja a feleségét:
- Drágám! Hol van a tea?
- Jaj, ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A tea a gyógyszeres fiókban van egy kakaósdobozban, amire az van ráírva, hogy só .

2009. október 31 15:09:57

Squadra

Gyurcsány és Orbán hajózni mennek...Mindketten elsülyednek,ki menekűl meg?

az ország

2009. október 31 15:09:07

Squadra

A szociális otthon igazgatója találkozik az utcán Gyurcsány F.-el, és elpanaszolja neki, hogy megélhetési gondok miatt sajnos el kell adniuk a televíziókészüléküket.
Gy. F. erre felkiált: Nehogy eladják a tévéjüket, hiszen rövidesen új műsorpolitikával rukkolunk elő. Minden nap valaki más lesz adásban.
- Hétfő: én leszek műsoron
- Kedd: a feleségem
- Szerda: az egész családom
- Csütörtök: az MSZP frakció
- A hét hátralévő részében a népé a képernyő.
Igazgató hazamegy és megnyugtatja a ház lakóit: Nem kell eladni a készüléket! Minden nap fantasztikus filmeket fognak sugározni!
- Hétfő: A félkegyelmű
- Kedd: A makrancos hölgy
- Szerda: Rém rendes család
- Csütörtök: Ali baba és a 40 rabló
- A hét hátralévő részében: Nyomorultak

2009. október 31 15:08:44

Squadra

Hogyan tudod megkülömböztetni egymástól a két ikergyermekedet? Hát az anyajegyük alapján. A szőkének a bal arcán, a barnának a jobb arcán van

2009. október 31 15:08:12

Squadra

Csajszi odalép a szőke eladóhoz:
> - Nem baj, ha felpróbálom azt a ruhát a kirakatban?
> - Nem, de van próbafülkénk is.!:-D

2009. október 31 15:06:25

Squadra

A 10 éves kisfiú az édesapjával sétál. Egyszer csak egy piros lámpás ház elé
érnek, ahol erosen kifestett lányokat látnak.

A gyerek megkérdezi:
- Apu! Milyen ház ez?
Az apa nem tudja hirtelen, mit mondjon, nem akar hazudni, mire nagy nehezen
kitalál valamit:
- Ez egy kupleráj. Tudod, itt hölgyek nyújtanak örömöt férfiaknak pénzért.
A kisfiú tudomásul veszi. Hazamennek, a fiút nagyon furdalja a kíváncsiság,
hogy milyen örömöt kaphat, összeszedi minden zsebpénzét, elmegy a
kuplerájba.Ott a madam elé kiteszi az összes zsebpénzét, és azt mondja:
- Örömöt szeretnék!
A madam ránéz, hát gondolja, azért mégsem kellene a kisfiút még beavatni,
hát süt neki palacsintát.
Miután végzett a kisfiú, hazamegy. Otthon kérdezi az apja:
- Hol voltál, kisfiam?
- A kuplerájban voltam.
Az apának hatalmasra nyílnak a szemei:
- És milyen volt?
- Hát, kilencet bírtam, a tizediket már csak széthajtottam és kinyaltam.

2009. október 31 15:03:26

Squadra

Baktat a székely a szekéren. Egy rendőr gyanakodva megállítja:
- Mit visz bátyám azokban a hordókban? Csak nem bort?
- Harmatlevet.
- Harmatlevet???? Na, hadd kóstolom csak meg! Pfúúúj! Ez borzalmas. Na, gyorsan menjen el innen!
- Gyí, Harmat!

2009. október 31 15:00:56

Squadra

Az iskolai előadáson az egyik szülő odafordul a másikhoz:
- Mondja, az a gyerek ott a bal oldalon fiú vagy lány?
- Lány.
- Honnan tudja? Maga az apja?
- Az anyja vagyok.

2009. október 31 15:00:25

Squadra

Mikor lesz itt jó világ? Ha Kóka özvegye felkeresi Demszkyt a börtönben, és elújságolja, hogy Horváth Ágnest lelőtték Gyurcsány temetésén

2009. október 31 14:59:50

Squadra

Pista gyerek dicsekszik otthon. Apám, ma elvesztettem a szüzességemet. Gyere fiam üljünk le, ennek örömére igyunk meg egy pohár bort! A bor az rendben van, de ülni még nemigen bírok

2009. október 31 11:12:35

macidna

Csatlakozás időpontja: 2009.10.31
Üzeneteinek száma: 35

apám mondta:-Fiam, olyant kapsz egyet a pofád elveszti a szimmetriáját.

2009. október 31 08:50:01

salem macsek

Csatlakozás időpontja: 2009.04.13
Üzeneteinek száma: 1061

(ötletesSmiley)

Ernest Shackleton 1912-es antarktiszi expedíciója előtt ezzel a reklámmal keresett társakat:
"Egy veszélyes utazáshoz keresek férfiakat. Alacsony munkabér, harapós hideg, hosszú hónapok a teljes sötétségben, állandó veszély, a biztonságos visszatérés kérdéses. Sikeres visszatérés esetén a hírnév és a dicsőség garantált."

Ha napjainkban egy reklámügynökségen keresztül adná fel ezt a hirdetést, az valahogy így nézne ki:
"Egy kalandos utazáshoz keresünk résztvevőket. Alacsony útiköltség, gyönyörű látnivalók, mókás éjszakák, jégszobor kiállítások megtekintése. Ingyenes utazási biztosítással! Kerüljön Ön is a magazinok címlapjára!"

2009. október 31 08:43:47

salem macsek

Éjszaka érkezik haza a részeg férj. Kopog, de a felesége nem akarja beengedni, mert már nagyon késő van. Újra kopog:
- Nyisd ki az ajtót! Virágot hoztam a szépségemnek!
Az asszony ellágyul a kedvességre és kinyitja az ajtót.
- De hát hol vannak a virágok?
- Miért, hol van a szépség?

Az óceánon léket kap egy utasszállító hajó, és elkezd süllyedni. Az utasokat valahogyan be kellene terelni a mentőcsónakokba, de ellenállnak a kérésnek.
Erre a kapitány kitalálja, hogy nemzetiség szerint különböző módszerrel veszi rá őket.
Az angoloknak azt mondja, hogy ez a legsportszerűbb dolog, amit tehetnek.
A franciáknak azt, hogy ez a legokosabb.
A németeknek azt, hogy ez az utasítás.
A magyaroknak meg azt, hogy ez tilos.

Egyszer volt, hol nem volt, élt egyszer egy árva nyuszi és egy árva kígyó. Mindketten vakok voltak születésüktől fogva, így nem tudták magukról, hogy mifajták.
A kígyónak azonban remek ötlete támadt:
- Tudod mit? Kitapogatom, hogy mi vagy!
- Ó, ez csodálatos lenne! - mondta a nyuszi.
Így a kígyó a nyuszira siklott és azt mondta:
- Hát, puha szőr van rajtad, nagyon hosszú füleid vannak, rángatod az orrod és bolyhos farkad van. Szerintem nyuszi vagy!
- Ó, köszönöm, köszönöm! - mondta lelkesen a nyuszi, ezután azt javasolta a kígyónak - talán a mancsommal én is megtapogathatnálak, és ugyanúgy segíthetnék neked, ahogy te segítettél nekem.
Így a nyuszi körbetapogatta a kígyót és megjegyezte:
- Hát, pikkelyes vagy és sikamlós, villás a nyelved, és nincs gerinced. Azt hiszem, hogy vagy ügyvéd vagy, vagy politikus.

2009. október 31 08:18:09

nekem8

Csatlakozás időpontja: 2007.09.09
Üzeneteinek száma: 3281

Tenyleg, Sanyi, vagy aki kompetens, nem lehetne eltorolni ezt a minimum-hsz kvotat az avatar-ugyben? Mert emiatt veszit szinvonalaban az osszes forum. Legyen avatar mondjuk 25 hsz utan, akkor kevesbe barmolnak szet a forumokat, azt talan ki tudjak varni. Vagy legyen alapbol avatar mmindenkinek. Meg minden amit akarnak. Mert ennek igy semmi ertelme.

2009. október 30 22:55:01

guarder01

Csatlakozás időpontja: 2009.04.07
Üzeneteinek száma: 171

nem tudja valaki, hogy egy 37 kb-os képet hogy lehet 30 alá csökkenteni? (mozgókép) már régota megvan, és pont jó mert 100*87 képpontos csak 37 kb és nem engedélyezi...

addig is: ha egy képet berakok avatarnak, akkor azon tudok akármikor változtatni?

2009. október 30 22:47:37

guarder01

ezer bocsánat, nem vicclaprol másoltam hanem gumicsizmáról(véletlen összefüggések) de lehet h ez a divat...

sajnálom, hogy régebbi oldalakat nem néztem, és ezért nem tudom hogy mi volt régebben, és ezért az is bekerült, igérem hogy ha kell, végigolvasom a vicclapon az összes eddigi oldalt, hogy ez elö ne forduljon mégegyszer. de csak ha kell!!!

cserebe vicc ide:

- Hallom, hogy a kedves feleséged kétévi némaság után végre visszanyerte beszélőképességét.
- Jól hallottad, ráadásul azóta már egy évet be is hozott.

2009. november 3 18:44:55

bar ezt is masik topicban kene folytatni...

2009. november 3 18:44:29

Igen, en is benne vagyok, szedjuk ossze a csapatot

2009. november 3 18:44:05

gondolod, hogy elég felkészültek vagyunk hozzá? én nyár óta labda közelében sem voltam...
de egy edzőmeccsben benne lennék

2009. november 2 09:53:21

nyugalom és békesség emberek...

nekme8 nem szedjük össze a csapatot?

hétvégén műkupa, ott lehetne indulni

2009. november 2 09:49:15

tenyleg. aztan azota sem alltunk ki senki ellen, meg virtualisan sem...

2009. november 2 03:23:57

röplabda csapat volt, az én avatarom is abból az időből származik, bár a lila el van benne rejtve Smiley

2009. november 2 02:46:29

Jó, gondoltam, csak gondoltam mentem magam... SmileySmiley

Bocsánat, na... Smiley

2009. október 31 14:53:54

es meg a nevedet is elirtam, bocsi. szoval hecrat. nem neked szolt.

2009. október 31 14:48:02

hecrta, amit ma irtam, nem is neked irtam, en is kuldtem mas oldalrol vicceket egyesevel, ha eppen ugy olvastam. De nem 50-et egymas utan. Heke tegnapelott regisztralt, es mar van 100 hsz-e. Anno en nem is tettem fel avatart, csak mikor LilaLibaval es Lilliputtal meg masokkal osszehoztuk a virtualis roplabdacsapatunkat (vagy kezilabda volt?), es a lilat valasztottuk hivatalos szinunknek. De alapvetoen ma epp guarder01-re "tamadtam", de ugyanugy vonatkozik zzz-re is pl (halott topicocat csak azert felhozni, hogy beleirjuk, halott topic...), hogy mast ne emlitsek. De mindegy, ha ez az uj szinvonal, hat ez az uj szinvonal. Egyebkent korabban es mas is csinalt iylet is valoban, hogy ezer viccet kuldozgetett, ha jol emlekszem, szabox, de o is hagyott idot arra, hogy kommenteljuk, ha epp akarjuk, igy az egesz sokkal kevesbe volt irritalo. De beirni 100 izet, majd 101.-nek, hogy "es hogy lehet avatart csinalni?", az nem arrol szol, hogy masokkal szeretnek megosztani valamit.

2009. október 31 14:47:35

Nem tudom, én úgy voltam vele eredetileg, hogy visszaolvastam vagy 15 oldalt, mielőtt regisztráltam volna, ebben a fórumban... És megpróbáltam olyan vicceket feltenni, amiket még nem olvastam itt... De tekintve a rengeteg jó viccet, ez elég nehéz... Smiley

Aztán arra gondoltam, hogy esetleg más honlapokról is lehetne ide másolni a vicceket, és akkor meg azért írtam 1 vicc/hozzászólás arányban, mert a két talált jó vicc közt akár 10 perc is eltelhetett, ahogy haladtam a másik honlapon... És azt meg nem akartam, hogy egyszerre olyan sok ablak legyen nyitva a gépemen...

Szóval bocsánat, ha esetleg rosszul csináltam vmit, bár szerintem rólam nem mondható el, hogy az avatarra hajtottam. Igen, szerettem volna, ha van avatarom, de igyekeztem figyelni a hozzászólásaimra, és türelmesen vártam, míg összejött. Ennyi...

Smiley

2009. október 31 14:38:43

Nem az a bajom, meg en is szoktam kuldeni olyat, ami volt, amikor azt godnolom, hogy hu, ez annyira tetszik nekem, hogy bekuldom megint. De ti nem azert irtok ezer viccet per nap, mert mindenkepp szeretnetek megosztani velunk, csak a hsz-novelesre hajtotok. Szokas volt regen az is, hogy ha mondjuk 5-6 viccet irtunk, azt EGY hszben tettuk meg. A kovetkezo lepes nyilvan az lesz, hogy a viccek minden sorat uj hsz-be irjatok, hogy hamarabb meglegyen az ezer. Nem mondom, a viccek tobbsege, amit bekuldtel, nagyon is jo. Csak valahogy igy ez mar nem forum, ami kvazi beszelgetesekrol szol, meg akkor is, ha vicceket osztunk meg, hanem olyan lesz, mint a parlamenti felszolalasok, most te beszelsz egy napig, aztan majd valaki mas. En ugy ereztem, kicist kialakult itt egyfajta kozosseg, ahol "beszelgetunk" egymassal, reagalunk a viccekre, de 100 viccre nem fogunk reagalni, es a te celod nem is ez. En ha beirok egyet, utana kivancsian varom, velemenyezi-e valaki. De biztos en vagyok a hulye.

2009. október 31 08:09:57

2009. október 30 21:03:37

salem macsek

gratula a 100-hoz

2009. október 30 21:02:07

guarder01

emberek, valaki meg tudná nekem mondani, hogy hogyan lehet avatart feltölteni?

Én elég régóta nézem a vicclapot, még a régi sémára is emlékszem. Akkor úgy gondoltam, nem érdemes regisztrálni. Utánn, ahogy "felhigult" a vicclap, hirtelen sztárság lett a 100 hozzászólás. El is határoztam, hogy regizek, becsülettel elértem a százat, de nem láttam semmi értelmét a képnek. Be kéne tennem egy zsiráfot? Inkáb hagytam az egészet. És lám amikor elértem a százat, olyan hülyének éreztem magam. Egy hét a semmiért, nem volt célom. Azóta csak 3-4 viccet írok, azt se direkt külön. De ha valaki ebbe leli az örömét annak részvétem.

2009. október 31 19:26:34

hat ez mondjuk eggyel jobb, kimasolni regi vicclapos vicceket, egyesevel beirni a forumba, csak hogy avatarunk lehessen, mint beirni 10x, hogy PS... meg minden suletlenseget. Ez most egy uj divat?

2009. október 30 21:25:13

adatmódositás,tallózás

2009. október 30 21:04:12

2009. október 30 21:01:29

guarder01

Ez állítólag megtörtént, és fel is jegyezték az amerikai haditengerészet egyik rádiózási naplójában:
- Azonnal térjen ki észak felé 15 fokkal.
- Javaslom, hogy ön térjen ki dél felé 15 fokkal...
- Megismétlem, térjen ki észak felé 15 fokkal, máskülönben összeütközünk.
- Én nem tudok kitérni, térjen ki ön 15 fokkal...
- Én az amerikai haditengerészet tisztje, az amerikai flotta egyik hajójának kapitánya vagyok. Utoljára mondom térjen ki.
- Én pedig szolgálatos a világitótoronyban...

Előző oldal Következő oldal

Összesen: 9162 (459 oldal)

Slide

1 2 ... 162 163 [164] 165 166 ... 458 459

Szerzői jogok Impresszum Adatvédelmi nyilatkozat Hirdessen itt! Súgó