Beszúrjam a mienket? Arról is van kép...
Hát az nem olyan sok egy évre.
Honda.
Itt megáll a tudomány:D
Nem értem azokat, akik most rákezdenének, hogy Honda Accord D125 GFH 5498........
Én is beszúrok egyet a "miénkről" :D

Szal minden héten 250 HUF az annyi mint..mondjuk, ha egy évig így nyomod, akkor 365*250 az..az...izé...91.250HUF..vazze...Azért...
Na, beszúrok egy képet a kocsinkról:

Én úgy vagyok vele, hogy azért írok lottót, hogy ha a szerencse meg akar találni akkor meg tudjon. Meg kell adni az esélyt. Sosem tudhatod, hogy mikor húznák ki a te számaidat. Egy szelvényt minden héten írok, mert ha nem akkor még csak esélyem sem lenne nyerni. Így meg kicsi ugyan, de van! Tehát lehet tovább álmodozni a Hummer H1-ről :))
Hát.. annak több értelme lenne...
Szerintem nagyon hülye optimistának kell lenni ahhoz, hogy higgy abban, hogy nyerhetsz...10.000.000 emberből kb 1 nyer...etetik a szerencsejáték RT-t...
Ha az a sok vesztes ember, aki nem nyert nagy összegeket, a lottóra fordított pénzt eltette volna, vagy nekem adta volna:) , már vezethetném azokat a Lambokat...
Inkább azt kellene megigérnie, hogy többet nem igéri meg, hogy jó helyre teszi a szóközt :P
Ennyit az ígéretedről...:PP
Aha, főleg a régi Chevrolet Corvetteket.
Én kibírtam olvasni, de szinte kifolyt a szemem...
Mennyit? 250 Ft-ot? :) Én egyszer nyertem 400-at...
Szerintem ki lehet olvasni de ha nem: ,,Nem hagyo mabba, amíg 1 ember is fizet a kezattámért."
Akkor csak 1szerűen megbolondult...