Ez nem semmi... Milyen kis olyan vagy?!? :)
Most (kivételesen) eszembe sem jutott más...
Igen, magas tátra.... Ez nagyon szép kép lett, és képzeljétek el, hogy ez után a kép után 3 másodperccel merült le az akksi... És utána csak 3 óra hosszáig kellett tölteni...
A Tátrában? Én is voltam ilyen helyeken Szlovákiában.
Ezt a képet én csináltam Szlovákiában.:

Hát ez tényleg nagyon szép! Igen jöhet több! :)
Íme:

Majd később még felrakok egyet, ha van rá igény. ;)
Ha még közel is laksz hozzá... Nem érdemes kihagyni. Mindjárt keresek Neked valami szép képet... :)
Alig láttam még lamborghinit, de azért azt is elvinném egy fordulóra... Nem vagyok nagyon válogatós ilyen téren. :)
Itt van a közelben, de még sosem jártam ott. :(
Egyszer talán elmegyünk és megnézzük.
Ezt akkor is észrevesszük, ha ne jelented be. :)
Nem én fényképeztem. 2003 októberében készültek, miután a Vácrátóti arborétum megtekintése után elugrottunk oda is.
Ősszel érdemes elmenni Vácrátótra, gyönyörű akkor az arborétum, már kétszer láttam.
Ezzel meg mi lett? Az előbb beillesztettem egy Lamborghini-t, meg is jelent most meg mi ez?
Szuper!
Egy percig néztem, hogy én a másik irányból fotóztam, hogy lehet ez? Aztán rájöttem miért nem stimmel! :D
Ezt Te csináltad valamikor rég? Csak azért, mert kb. egy éve lett felújítva és az én képemen már úgy van.
Bár a Te képed viszont jobban sikerült, mert az enyémet csak kapkodva csináltam az út közepén állva a telefonommal.