Én sem vagyok oda a francia autókért.
Nem akartam letörni Harimata lelkesedését, de a Fordokról is hallottam valahol, hogy elég sok baj van velük. Nem tudom, mi a valóság.
Azért fontos a törésteszt, mert még ha Te nem is hibázol, vagy szabálytalankodsz, attól még belédszaladhat valami nagytudású autóvezető.
Renault-okat nem ismerem annyira, de én német autókat pl.: Opel, WV, jobb szeretem.
Jó dolog az... Felmenni a hegyekbe kocsival, és ott lejtőzni.
Hát persze! Mi öntözőrendszerekkel foglalkozunk, így gyakran van a kocsink tetején 2-300 m cső, és mindig azzal poénkodunk, hogyha bmw m5-ünk lenne, ez akkor is így lenne:PP
Több bringa? Miért, bicajokat szállítasz? Kereskedsz velük? :)
Milyen sportember az olyan, aki autóval megy biciklizni!? :D ;)
Ó Te barbár! Porsche-ra tetőcsomagtartót? :)
De a renaultok úgy szarok, ahogy vannak. Sose vennék francia autót...
:)) Igen, szép neve van. ;)
Törésteszt? Hát vezetni kell az autót, és ápolni, nem összetörni. Az nem üzemszerű állapot. ;) A Renault-knak is sok csillagot szoktak adni.
Ha ismerne, engem se. :D Ilyen autót muszáj kipróbálni, nem lehet vele döcögni... ;)
Még nem hallottam iyen átköltést:PP
Ha elfér benne a bringa, az jó... Mondjuk ha veszel a porscéra tetőtartót...:PP
Ilyen kocsinál nem olyan fontos a beltér. Vannak hátul fontosabb dolgok... :) De szép hangja lehet!
Kár álmodozni ilyenről, nem valószínű, hogy valaha is ilyenbe ülnék...
Gondolom a tulaj a közelébe sem engedne... :)
Nem olyan kicsi, az igaz, de jó volt a törés-tesztje és elfér benne akár több bringa is hátul, mert nagyon könnyen átalakítható belül.
És a neve tetszett? :)
Jaj, hát nem kell összetörni. Ilyenbe biztos nem sokszor ülhetnél.
Engem nem, az biztos. Lehet, hogy van olyan, aki félne tőle, vagy nem is érdekelné.
Nem rossz. Egész jó ízlésed van. Ez azért nem olyan kicsi kocsi... (nem tudom a méreteit)
Ez valami turbo sport izé. Szakszavakkal! :D
Gondoltam, hogy tetszeni fog. Én nem mernék beleülni, hogy vezessem, túl drága ahhoz, hogy összetörjem... :)