Sisak:S
A bukósisak valahogy értelmesebben hangzik:)
Autóban azért kényelmesebb esőben, de nyáron a motor a nyerő :)
Arra van a motorosruha ami vízlepergetős, meg a sisak.
:)
:D Meg kocsiban nem ázol meg ha esik az eső, meg ki tudja hány előnye van még :)
Hú, akkor lehet, hogy kocsival még könnyebb vizsgázni?
Ott lerakhatom a lábam...csak nem mindegy mire és mikor. :)
Egyszer láttam egy motoros gyakorlópályát. Csomó bója volt, és azt kellett úgy kerülgetnie a srácnak, hogy nem rakhatta le a lábát. Aztán ott is volt megállás adott helyen.
Hát még nem rutinozom:), de az andrássy autósikloa honlapján vannak képek:)
Igen arra értettem.
Igazad van, ha borulsz, akkor már inkább az övékével... :)
Milyen motoron rutinoskodsz?
Hát..a gyakorlást a rutinra érted?
Kapsz motort, de vihetsz sajátot is.
De ha a benzint ígyis-úgyis kifizeted, akkor azért az ő motorukba legyen benne az a pár plusz km:)
Kreszből nem kell ilyenkor újra vizsgázni? Én úgy tudtam, hogy kell. Neked viszont egyszerűbb lesz a rutin. Ilyenkor adnak motort, amin gyakorolhatsz?
Én kb. egy hete vizsgáztam le belőle, de nem biztos hogy ma is átmennék, az ember azért sokat felejt sajnos.
Igen..a kukásmellény meg a füledből lógó fülhallgató, és a mögötted haladó, téged követő autó elárulja, hogy mit is csinálsz, és ezt sokan kihasználják...
B-s jogsival lehet 50 ccm feletti motort vezetni?
De már annyit tanulgatni nem kellessz.:)
Igen jól tudod. De azért ha egyszer mégis veszel egy autót, kezdheted elöről... :(
Motorra azért más. Ott nem tud melletted ülni az oktató, és javítgatni a hibáidat...
Nem, én úgy mentem át a vizsgán, hogy tanultam rá, és nem zavart senki...
Igen arra, bár értelmesebb lenne autóra, mert az magába foglalja a motort is ha jóltudom...de egyelőre nem érzem, hogy akkora szükségem lenne egy autóra.
Egyelőre inkább idegesítő érzés... Majd ha már megszokom az autót, biztos jó lesz. Bár azért egy kicsit már ez is jó... :)
Te is autóvezetést tanulsz? Azt hittem, csak nagymotorra teszed le a jogsit.
Csak nem vezetgetsz illegalitásban? ;) Csak annyival jobb érzés, hogy nem kell félni a lebukástól. :)