Mi köze ehhez a Forrest Gump-nak?
Én úgy tudom, hogy a Forrest Gump című film óta már nem fogadják el sem a videófelvételeket, sem a fényképeket, bármivel is készültek. De lehet, hogy igazad van.
A szürke, poros salgótarjáni reggelben egyedüli színfolt egy sárga Suzuki volt :) De azon nem volt tanulóvezető tábla.
:D Igazat mond... Ha betartod, és óvatosan bánsz a kuplunggal, akkor menni fog.
A digigéppel készülteket nem, mert az könnyen manipulálható (bár ameddig nem mentik gépre, addig szabad nekik is fényképezniük) :)
Vagy ez már hülyeség?
A Helyszínelős könyvekbe volt:)
Azt mondta az oktatóm, hogy fel fogja venni egy kazettára, hogy: adjál gázt, adjál gázt, adjál gázt... csúsztasd a kuplungot, csúsztasd a kuplungot, csúsztasd a kuplungot... :D
A fickónak nem látszik a zöld-fehér szerelése... Talán leszedték róla... ;)
:DDD Nagyon jó!
Azért bízol bennem látom... de azt hiszem kicist túl sok helyszínelőket nézel... :)
Még jó, hogy a fényképeket már nem fogadják el elsődleges bizonyítéknak... :)
Te szegény. :( Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni... Csak ez a megoldás...
A bójákat nem kell sajnálni, bírják... :) De jobb, ha kikerülöd őket... ;)
Épp ezért küldtem, de szerintem a sárga szín már eléggé riasztó így is... :) (nekem legalábbis :)
Szörnyen ment ma megint. A dombon kézifékkel elindulás még mindig nem megy, meg az a vacak Y megfordulás. Ma ráadásul még a bólyákat is megismertem közelről...
:))) Akkor nagyon tetszett az a kép... :)
Hajaj, akkor mi lesz belőle... :)
Egyébként amit tegnap alkotott azt kimentettem otthon, amit meg gradU küldött a vezetős macskáról, az lett a telefonomon a háttérkép... :)
Ok, köszi. Jegyeztem a rendszámot... Már tudom, melyiktől kell óvakodni... :))
Hogy ment a mai vezetés (ha volt)?