OK, várunk :) Hozom a malacokat, a nyulakat, meg a macskákat is :D Ja, a teknős is a szobámban van. :)
A Pók nem gond, ő szőrős tarantula. Azokat nem utálom.
Kukis is ott van, Te is ott vagy...már megyek is:D
Nem csak műpókok vannak. Itt van az igazi is :) Meg itt van Kuki is hogy ezt ellensúlyozza :)
de azok nem mozognak, úgy nem izgik.:)
Vajon a szobámban jól éreznéd-e magad? Mert a falon élethű műpókok vannak... :) Nyihihihihihi :)
na, itt van egy ÉLŐ:

ez itt meg a ballagás és Szolonk főtere...:S...
Már az MSN-en is megvolté róla a véleményem...nem változott...most hogy ebédeltem, még undorítóbb. :)
jajj de cuki:)) Csak ne másszon rám...
Van egy kép ami eredeti méretében jó. Nem baj, ennél jobban nem húzhatom szét a fórumot. Ezt a bájos kis állatot ma találtam a ház (külső)falán. Szép, nem?

azt nem tudok szerezni:S... tudod, 5000 betű:DD
Nekem kínau vagy japcsi billentyűzet képe kéne...nemtudom náluk hány betű van, ezért nagyon meg akarok egyet nézni, hogy hogy rendezték el a betűket:)
jaaaa, értem... bármikor küldhettem volna neked képt magyar bill.-ről...
Jó (nálunk) reggelt ő puncsossága:)
Nincs magyar billetyűzet. Pont azért jött jól a képed, mert itt más van a gombokra írva. Gradu tanított meg hogyan kell a gépet átállítani magyar billentyűzet működésre, hogy végre tudjak ékezeteket írni.
honnan szereztél te ausztráliában magyar billentyűzetet?
Jaj, de jó. Magyar billentyűzet. Legalább tudom mit hol keressek :-)))))
nem, mert nagykőrösi... az meg egyenlő a szarral...kb...
Igen, az oldalán látható horpadás elárulja, hogy nyomorgattad egy kicsit, de kedved nem volt levetkőztetni, és megkósolni:))