Jujj, de jó billentyűzetet találtam Marcinalk!:D
Ezen gyakorolhat!
láttam ma egy hákettest..tom, hogy az nem vonnz, csak úgy megemlítettem..
Azzal az ember akkor is villog ha nem akar :) Illetve nem villog hanem feltűnősködik. De én élvezném a tekintélyt amit egy Hummer H1 mérete és kinézete sugároz... Hmmmm....
csak nem azt??? :)
de azért villognál egyet vele Tarjánban nem? (lehetne vele :)
Szerintem olyan sokba nem kerül. Mindegy én eladnám ha az enyém lenne... azt nem mondom mit vennék az árából, mert úgyis tudod :)
fogalmam sincs..sacc/kb 3-350 millió...
"Ezzel a sok csővel mondjuk olyan, mintha a Főtáv telephelyén lennél...." :DDD
nemtom pontosan, de az nem biztos hogy váltókar..lehet hogy kézifék, nemtom, mert váltó van a kormányon is...
Kb. mennyibe kerül egy ilyen?
micsoda???? :DD
ennek az árából nem csak egyet tudnál venni ;)
Ugod után Pest egy kicsit erős váltás volt, nem? Mondjuk akkor még biztos nem volt ekkora a nyüzsgés.
Hát látod ma is jártam pesten a Váci úton, csak vácig nem értem el, de sebaj..majd annak is eljön az ideje :)
:D Nem hinném... :) Látod, hogy kipucolták a belsejét, ebben nem sok felesleges dolgot hagytak.... Indexkar, ablaktörlő kapcsoló kar stb. is a könnyítés áldozata lett. :) Inkább mindent gombokkal oldottak meg, ezért lehet olyan sok....
Még a középső rész jobb oldalán is van még egyszer annyi kapcsoló. Láttad azt is? ;)
rengeteg kapcsoló van benne... lehet hogy a fele dísz;D
Ott fontos, hogy ne kelljen sokáig egy kézzel kormányozni... Így nem kell, viszont.... hát, így néz ki. :)))
Ezen legalább valami szerepe is lehet annak a légterelőnek... nem úgy, mint az 1.3-as Buzokikon. :)
Jól néz ki! Ezzel a sok csővel mondjuk olyan, mintha a Főtáv telephelyén lennél.... :D Lehetne gyakorolni egy ideig az elegáns ki- és beszállást, hogy ne egy átesés legyen a bukócsöveken. ;)
Mivel ralligép, kicsit spártai a belseje, de úgysem lenne tanácsos a belsejét nézni vezetés közben. :)
(mókásan néz ki a váltókar....)