A bal alsó sarokban lévő ojjektumot paint-tel lenyisszanthattad volna.
bajkeverőket szállított? :)
fateromnak is mindenből megvan a joksija..
az... de a válaszoknál nem tudtunk dűlőre jutni...
A magyartanárod is Helyszínelők rajongó lehet... :)
Nagyapámnak van jogsija szinte mindenre és egyszer volt egy saját Ikarusza :D Az szép busz volt nagyon, ki volt csinosítva és kiránduló embereket szállított vele mindenhova, szinte egész Európát bejárta a busszal.
mire gondoltál? nagyjából határold be ;)
én ilyet még itt szerncsére nem láttm, de biztos van..sajnos! itt nálunk Pápán komogy merci buszok vannak már persze még az ikarus sem kopott el..
Sajna a jogsim nem lesz jó erre, már ha egyszer meglesz... :(
Úgyhogy inkább valami jó járgányt kérek! :)
Mondjuk olyat, amivel el lehet menni kirándulni... legalább újra Pápáig... ;) :D
Láttam, hogy oROsSZ. De nálunk is vannak sajnos ilyen jó állapotban lévő járgányok... :S :D
ha Harimata kirándulni menne, akkor nem lesz majd egyedül, mert ebben elférnek páran :)
szerintem inkább orosz kőműveseket szállíthat..nézd csak a táblát ;)
na most akkor mégsem örülsz? pedig télleg próbáltam valami igazán jó állapotban lévő szerezni! :(( :D
Hááát nem is tudom, de ez olyan mintha legtöbbször a munkásszállóhoz szállítaná a magyar kőművesbrigádok legjavát... :D
Igazán köszönöm a hozzám való jóságodat, de inkább felajánlanám a jobban rászorulók számára... :P :D
Vackor néni :D igen Ő nagyon szépre sikeredett..az a madárka a hajában igen édi :)