Jó film lehet! :SS Aki ezek után megnézi, az meg is érdemli.
Hááát, lehet, hogy mégsem nekemvaló? Ez már tényleg túl durvának tűnik... :S
Láttad a Pokolból című filmet? Én attól voltam rosszul napokig, pedig az inkább lélektani flm, mint vérengzés...
:DDD Nagyon jó! Milyen pihentagyú emberek léteznek!? :)
ftcsracul van, de már jól tudom olvasni és a szememet sem kell széthúznom hozzá... ;)
A neten írnak róla, ezt kiemelem:)
A film a lehető legkülönfélébb módokon lep meg bennünket - a primitív színvonalával. Először is roppantmód véres filmről van szó, és tegyük hozzá, a vérengzés a filmben az író- rendező tehetségtelenségét hivatott takargatni, mint a népi mondás szerint a nagy autók a férfiasság hiányát. Látunk hegesztőpisztolyt, látunk tőrt beledöfni valaki fejébe, ugyanígy egy hatalmas fémpengével is látjuk valakinek a fejét kettéhasítani, vagy mi, látjuk valakinek a piercingjét fogóval kitépkedni az arcából, hogy csak párat említsünk.
Húúú egy kicsit véres lehet. De majd megnézem, bár lehet, hogy egy ideig nem nagyon jön majd álom a szememre utána... :D
Arról szól, hogy van egy FBI ügynök, aki beépül egy fegyver adás-vételbe, és így kapják al őket.
Az egyik fegyverkereskedőt megölik, és ő egy gazdag rosszfiú fia volt. Mivel megölték a fiát, boszút ál laz FBI ügynökön, úgy, hogy a családja összes tagját megöli, majd őt is (persze túléli).
Mivel túlélte, annak szenteli életét, hogy ugyanezt megcsinálja a rosszfiúval, közben a kisfiától kapott pólót viseli.
Nagyon jó, véres is. Ügyesen öli meg a csávó a rosszfiúkat:)
Az egyiknek pl az álla alatt szúrja át a torkát, mert ordított amikor szétlőtte a lábát.
Azt még nem láttam. Majd hétvégén megyek videótékába... ;)
Valami ajánlást is írnál hozzá? Mondjuk némi történetet, hogy miről szól? Nagyon véres?
:D Hehhe:D
Nagyon jó;)
Tudod melyik filmet nézd meg? A Megtorlót.
Nemtudom, hogy jön ide, csak egy kis ajánlás:)
Állítólag a japánok könyebben el tudják elolvasni az ilyen szövegeket (hunyoríts, vagy húzd szét kicsit a szemed, mintha japi lennél). Jobban látod? ;)

A mmásodikon? Hol? Nem látom:)
pÖcsödön...Most mondanám a sok kajához, hogy jó étvágyat, de már késő...
Akkor jó emésztést!:)
az hol is fotóztam? ja, a ballagásom(és a tesóm és az unokatesóm ballagása)utáni bulin Öcsödön.. az nem semmi mennyi kaja volt ott...
meg a másodikon is van egy méhecske;)
Mmmmm...majdnem. Amúgy az első virágos képen amit beszúrtam van egy kis méhecske. A bal felső sarokban repül. Észrevehető?
tessék.. előkerestem neked egy olyat mint amit te fotóztál:

nállunk csak ilyen van de annyi mint a gaz...:D:D
A cinege csőre azért van nyitva mert rámsziszegett. Félt.
Mondjuk, mintha ez bárkit is érdekelne...
Ez egy gyenge minőségű kép, azért még jó, de csak így tudtam megörökíteni, elvégre csak nem vakuzok be egy madárfészekbe ahol épp költ a széncinege.