Szia! Jó munkát! Majd ha unatkozol, nézz vissza kicsit! ;)
Nem, mert nem lehetett rajtakapni. Utána meg nem érti meg, miért kapta. Az már csak kínzás lett volna, és az aggresszió kiélése. Igaz, az azonnali verés is hasonló, csak azt "nevelésnek" nevezik. ;) Nem szokott kikapni.... Olyan is. :D
Na megyek, megpróbálok úgy csinálni mint aki dolgozik... nagyon munkaundorom van ma... :S
Szerintem szép kék szemei vannak. :)
Nagyon ari! Olyan kis szomorú szemei vannak.
Annak jobb a fogása is. Mondjuk pár gomb hiányzik róla. :-)
:DD Akkor a tiéd is ügyes kutyus lehet. De gondolom igazából nem kapott ki érte nem?
Ha tényleg megeszi a szivacsot, akkor elpusztulhat bélelzáródásban. Olvasam egyszer az index fórumon, hogy valami genya alak szivacsot panírozott, és azt dobta oda az utált kutyának. :S
Na de nehogy már csak a kutyák kerüljenek ide... Ezt tegnap találtam:

Lehet, hogy majd elszórakozok egyszer egy olyannal is. Mindenesetre a ceruzát jobban csípem. :-)
:) Igen. Még a szememet sem kellene látnia ahhoz, már laposkúszásban menne. ;)
Ilyet nem. A házba nem jöhet be, úgyhogy csak a kinti dolgokat pusztította el kegyetlenül. :S :) Fáradhatatlan volt.... :S
Vacsit neki? Minek? Én úgy látom már jólakott, mert hiányzik a fele a kanapénak... :D
Gondolod, hogy már a szemed villanásából is tudná, hogy rosszat tett? :D
Biztonsági őr. Vigyázza a kicsit, amíg jönnek a zsaruk.
Én egyáltalán nem tudok rajzolni, egérrel sem. Szerintem elég jó rajz, pláne ahhoz képest, hogy egérrel rajzoltad.
Ha kedvet kapsz a rajzoláshoz, vannak digitális rajztáblák is. Valami olyasmivel szoktak mások is rajzolni.
Nem tudom, én is néztem már. A Te kutyád is művelt eféléket?
Nem úgy látom. De ha a kutyám lenne, és ezt nálunk csinálta volna.... és meglátna, akkor menekülne ezerrel. ;)
Nagyon jó lehet! :S Megsimizod a buksiját, és adsz neki egy kis vacsorát, és már el is intézted a dolgot. :)