Hat óra múlva kelnem kell és még le sem feküdtem. Nem mintha álmos lennék, de nagyon gáz lesz reggel, úgyhogy őpuncsossága most visszavonul privát rezidenciájára. További kellemes vihorászást kívánok minden kedves idetévedőnek, ill a szándékos behatolóknak. Csá!
Hát igen...szép emlékek. :) Ha nem hívlak ide, sosem tudom meg milyen vagy és te sem azt, hogy én milyen vagyok. :) S talán már nem is utálod annyira a gyerekeket sem és nem is parasztozol azóta okkal, vagy oknélkül. :P
:-) Én nem avattam semmit, de azóta írtunk bele néhány hsz-t.... ;-)
Wow, micsoda számmisztika. :-)
4:44:44 az hsz-ed időpontja. :-)
Felavattátok? Hát én mindig minden jóból kimaradok... :-(
De jó! Ezt én nem is tudtam. Mikből maradok én ki mindig.... a rocklea-t mindenesetre megérdemli. :-))
Megnéztem. Sanyi az ötletládát szeptember 13-án nyitotta. Szerintem ez az első nap. A fórum a szűz jegyében született, a kakas évében. :-)
Én most lelépek egy időre. Sziasztok!
Nekem Virág szólt hogy jöjjek a fórumba, közben összevesztem vele, aztán idetaláltam a fórumba és Virág is kibékült velem:)
Nem konkrétan nekem, csak embereket akart toborozni.
A kezdeti csapat: Virág, ftcsrac, dödi, puncstorta, Samy. Ja, meg én :D
Tényleg a Marci szólt neked? Na, ezért küldök neki egy óriás rocklea-t. :-)))
Én meg ha Marci anno nem szól, akkor nem biztos, hogy idetévedtem volna. :) Őt szídjátok!
Szeptember 12 vagy 13 a fórum szülinapja?
Kb. egy hetes volt a fórum mikor én idetévedtem, szóval végülis én is az alapító tagokkal együtt jöttem. De ha akkor a babás link alatt nem szólsz hogy van fórum akkor lehet hogy a mai napig nem vettem volna észre :D
:-)) Például mázasak és rocklea csokit esznek. ;-)
Igen úgy. :) Én voltam az első, aki elkezdte a fórumot testreszabni. :)