jóestét! még 2 oldalam van hátra:D
az a legjobb hogy a némettanár csak mondja mondja mndja.. a tárgyesetet még vágom de a részeseset.. der den és mind összekutyulva .. meg a szórend is.. de egyszer biztos megértem:-)
Szia!
Egy év alatt még nem jutottatok el a melléknév ragozásig. Akkor majd elképzelhető, hogy kicsit változik a véleményed. Szerintem nem olyan gáz az sem, ha rendesen tudod a névelőket.
"a villámlásra nemigen de a dörgésre talán..:P"
Igaz... De én még arra se mindig. :)
tizenhat?:O nekünk az angoltanárunk mondta hogy 14.. na mindegy..
a 3X4(jelen múlt jövő) az a 4 meg egyszerű folyamatos meg tudod mik.. plusz a ude to meg a going to.. nem olyvastam tovább lehet hogy vki már elmondta neked...
szerintem(még csak egy évet tanultem) a némer egyszerűbb. hátmégha nem lenne benne ez a szenvedés a névelőkkel.. mert szerintem a névelőket úgy 15ºn vágom csak:S
a rendes shtrek cicának is van már vagy 40 hsze.. egyszer beszélgettem vele...
a hondában sincs sima riasztó.. az is dudál ha olyanja van...
én nem tom hogy milyen szintem vagyok.. a szövegeket szótár segítségével elég könnyen megfejtem.. az igeidőket is tom.. úgy a fontosabbakat.. szal ugy naggyából tudogatok én is..:-)
a villámlásra nemigen de a dörgésre talán..:P
őő..biztos érteném de balahogy úgy érzem ha reggel fél hattól este kilencig dolgozok folyamatosan akkor inkább a magyar:P
én 2 és fél éve vettem nokia 6600-t tőlük és azóta semmi bajom sincs se velük se a telóval.
Ja, akkoriban még nem nagyon volt e-mail...:)
Tudtad ezt?
1933-ban a rajzfilmfigura Miki egér 800 000 rajongói levelet kapott.
Sokáig tarthatott mind megválaszolni. :)
Kösz hogy idehívtál akkor "régen" már majdnem egy éve. Hálás vagyok érte:)
Ötletláda? Az a vendégkönyvben van.
Ötletláda???? Az meg hol van??? :-o
Na én is elköszönök, más egyéb teendőim vannak. Pussz nektek!
Jó éjt! Szia!
Lassan én is lépek...