mondjuk van néha olyan hogy mappástul át lehet rakni... ott átmeyg egyszerre egy csomó...
ááááááá.....:SSSSS most tudjátok mi lesz? ugyanis neem a szerveren is van egy csomó zeném meg az én gépemen is és.. a fele közös.. és van olyan zene ami az enyémen van rajta és azon nincs.. szóval kénytelen leszek minden zenét beletenni egy mappába vegyesen.. és utána szétválogatni és ode is me ide is visszamásolni.. ugyanis jobb szeretem ha itt is meg ott is duplán van.. csak aza baj hogy a szerveren alapból van vay 1500 szám.. meg itt is vagy 600.. nah mind1, legalább elleszek egydarabig.
inkább takarítok.. persze, itt, ülve, egy kis egér és pár shift és ctrl gomb segítségével..:-)
énnekem már bringahiányom van csak minden csupa-csupa víz.. és nincs kedvem mösszecsapni magam..S:
aha.. uncle beans-os mártásból uncle beansos gyorsrizzsel?:P:D:D azt könnyű megcsinálni..:D
Na..... akkor már nyugodtan hagylak itt. :)
Mivel csak ketten vagyunk itthon, így nem csinálok nagy faxnit a főzésből. Zöldborsó leves lesz, meg csípős szecsuáni csirkemell, rizzsel.
:D jajj de boldog vagyok..:D
Jó főzést! Mi lesz az ebéd?
Ezt írtam én is. .) Csak más szavakkal. :P
Nem! 3-an plusz a kutya
Van férjem, meg még egy fiam. :) A lányaim már nem laknak itthon. :) Akkor még kevés is volt a 3 szoba, most meg tágasan vagyunk. Nappali, háló és a fiam szobája. :)
A plusz jelet nem jeleníti meg a fórum :)
Nem én nem írtam le a plusz jelet, hanem illegális katrakter. :(
Igen, észrevettem, hogy kimaradt a jel, de meghagytam neked az örömöt, hogy felfedezd. :PPP
De Marci!! Ha én is azzal foglalkoznék, mit írsz hibásan, megtelne a fórum. .PPP
jajj azok a rajzfilmek! azokat szeretem én nem ezeket hogy digimon meg dragonball vagy mi a fene...:D vasággyal nem lehet több mint 40 kg nagydarab lehet..:D
Mi 3-an lakunk 76 m2-en a kutya. mármint hogy ketten plusz a kutya?.)
Tudod, nincs kizárva, a méretből ítélve, hogy pont az a Bernáthegyi csinálja, mert csak nagy ritkán viszi ki a "futtatóra", inkább a házak közt sétálgat vele a gazdája, egy nő, aki vasággyal együtt sem lehet több mint 40kg. Néha, mikor megindul, csak úgy repül utána, mint Károly bácsi Frakk után. :)
De ez ritka, mert mint említettem, már nagyon lassú, lomha, mert beteg. Nem sok lehet már szegénynek hátra.