Nyissunk, "Főzöcske, de okosan témát??"
Valóban kíváncsi vagy, hogy készítem a jó rizst?? :)
Bezzeg amikor szó szerint "vizibicikliztél" árvízkor akkor volt?:)
háromnegyed 11kor reggel?:P:D:D el vagy te tájolódva!:P:))))
1 hét mire megtalálják egymást:))
Jó izé..reggelt!
még ilyet...:D de nem tartott sokból 5 gombnyomás...:P és lehet hogy az egyik képnél pampog hogy "milyen jó linet küldtem be és nem tették fel":DD
:) csak egy kis önbizalom...:)
és.. mi a titkod?:P :)
Ugyan azt a linket. Vagy fingja nincs hogyan kell beküldeni valamit, vagy csak Sanyit akarja bosszantani.
aha.. :D lehetne olyat nézni hogy bejelentkezett felhasználók és akkor meg tudnál így is rezgetni..:D
Én állítólag, szenzációsan jó rizst készítek. :)
Anyukám, Istenke nyugosztalja, mindig azt mondta: Lányom, ilyen rizst még én sem tudok készíteni. :)
Pedig híresen jól főzött. :) Asszem, tőle tanultam, örököltem az érzéket a főzéshez. :)
jah.. akkor csak egyszerűen unatkozott...:DD és mit írt a név-hez?:D
Nem sok értelme lenne, nagyon ritkán kapcsolom be. :P
Felbosszantot??? Francokat. :) Ott a törlőgomb mellette. :D
a lassúrizs se sokkal hosszabb.. mikor elkezdesz főzni akkor megpirítod a rizst, felöntöd vízzel, és mire kész a másik kaja addigra az is.. ha én főzök akkor én is a rendes módszerel szoktm csinálni. amúgy a múltkor olyan finom lecsót csináltam hogy csak na..:D
látod? elérte a célját, felbosszantottad magad...
hát vegyél fel msnre és akkor tudsz rezegtetni...
oké:D amúgy van egy csomó válogatásmappám, mert ha azokat nyitom meg akkor nem kell a media playerbn minden szám után újat nyitni.. de már rég nem használom ezeket, szóval ezek ki lesznek szelektálva... és így vagy 400 számmal kevesebb lesz.
:( Kár hogy itt nincs rezgő figyelem felkeltés, mint az MSN-en. :( :DD :)
Azt mondja meg nekem valaki, mi a fészkes fene célja van annak, aki képes a vicclap kezdőlapjának a linkjét beküldeni, vagy 6x?
Csak ne feljtsd el leellenőrizni, átment-e rendesen minden, mert egy egy ilyen mappamásolásnál, fordult elő adatvesztésem már, főleg zenéknél.