Nem lenne rá időm...
:DDDDDD 100 hsz-el kevesebb és egy egész farmra lenne időd. :)
ilyen helyeknek jó az akusztikája, talán ezért szeretnek füttyögni benne az emberek
Én nem bírnék ki ennyi állatot... Jó, hogy azt a 3 szobanövényt meglocsolom a szobámban, ami van... Nem lenne rá időm...
Nállunk a tesiöltözőben szoktak fütyülni... Ez valami öltözködéssel járó inger? Miért voltál te fél óráig az öltözőben, miért nem úsztál?:) Ma is jönnek vendégek. Sütöttem túrótortát, biztos jó lesz.
Psycho! Megnéztem az állatkáidat, nagyon cukik. :) Látszik mindegyiken, hogy szépen gondozott állatok. Gratula!!
mint azt kedvenc paksimogyoró típusú kollégátok említette volt én már csak egy ilyen disznó vagyok:) megjegyezném itt, hogy a disznó az egy intelligens állat:)
a kínaiak temetkezési szokásairól a felvetett lehetőség fényében 3 dolgot tudok elképzelni. döntsd el melyik teccik jobban.
az első(gradU ezt ugord át! ;)): mivel a kínaiak tisztelik az idősebb társaikat, ezért talán nem túlzás azt állítani, hogy a halottaikat is tisztelik, így az általad felvázol lehetőség szerintem inogni látszik. viszont az is igaz, hogy nincs tudomásunk arról, hogy más népek időseit is tisztelnék ebből adódóan kézenfekvő a megoldás, hogy a holtakat éjszaka kicserélik és így az övék nyugodtan pihenhet békében, míg az alapanyag is biztosítva van. ráadásul a pár napig történő föld alatt időzés biztosítja azt is, hogy a rágós öreg hús porhanyós legyen:)
a második elképzelésem az, hogy otthon tartják a hamvakat, amivel nem lennének a szokásukkal egyedülállóak.
a harmadik meg az, hogy vagy folyóvízbe, vagy a szélbe szórják azokat.
Jujj..ez durva volt:))
Amúgy észrevette valaki, hogy nincs Magyarországon kínai temető? De kínai hullák vannak!
Vajon miből készül a kínai kaja, amit a büfékben etetnek meg a magyarokkal?
Ha elég jól van fűszerezve, észre sem lehet venni...
Áhhh..Nincs is jobb kezdete egy napnak, min tegy reggeli úszás...
Ismét egy kis sztori jön. :)
Ma reggel, amikor mentem úszni az öltözőben egy férfi 30 percen keresztül fülyült...Annyira idegesítő volt!!!
Aztán a mellettem álló férfi (a férfi állt mellettem, nem a...) :) szóval a mellettem álló férfi megunta, és beszólt az öregnek..elkezdtek vitázni..Na az még idegesítőbb volt!...
most már csak azt nem tudjuk, hogy magán-állatkertet tartasz fenn. vagy kínai kajáldát üzemeltetsz?:)
nem mondom, egy nyúlpaprikásra most beneveznék:)
Mostmár értem mért hívják Dominónak a nyuszit, és Tigrisnek a tengerimalacot:)
Köszi, hogy betetted!
Énnekem is itt voltak a vendégek, mégse említettek meg...
Tudod mongoosemarci, aki két percre tűnik csak el, azt kevesen veszik észre, hogy hiányzik, így neked nem is kell igazolás. :PPPP :)
akkor ha már tettestárs vagy mesélhetnél miről is maradtam le, mert ahogy elnéztem megin billentyűmenésetek volt:)
Szépek az állataid:) A teknőc tetszik legjobban.
Jó reggelt mindenkinek! Feltettem a blogomba az összes álatomról egy-egy képet, és mind egy oldalra került (szóval elég csak végiggörgetni). ftcsrac, megtudhatod, hogy melyik névhez ki tartotik :)
Látod, neked is, nem csak nekem.
Énnekem is itt voltak a vendégek, mégse említettek meg... Persze, tudom, te nem 14 éves vagy, neked több a dolgod. gradU, ha kitörlöd előle az a=rnd-t, akkor azt a képet mutatja, amit pont az előtt a kép előtt néztem. Na mind1.
Azért nem ment, mert úgy kell, hogy a "?a=rnd" részt elhagyod, de a "/" jelet meghagyod. Kipróbáltam, nem stimmel még úgy sem a dolog, rossz a szám, amit írtál. Mind1.
Az rnd-s rész miatt kapsz mindig egy véletlenül kiválasztott képet.
A "/" jel meg kell valamiért.