Lehet, hogy abból az időből, amikor a neten lógok, le lehetne csípni egy picit...
Picit????? :DDDDDDD Ha valaki, akkor Te tuti Internet függő vagy. :) De legalábbis fórumfüggő és szájmenéses. :)
Mindegy mit, csak írhass valamit. :DDD Félre ne érts, különösebben nem zavar, ha csak abban nem, hogy tejesen követhetetlen lett számomra a fórum, mióta minden második hozzászólás a tied. :( :)
Nem tudom mennyit bír el a vicclap szervere, de van egy olyan érzésem, hogy mikor Sanyi megnyitotta (kérésünkre) újra a fórumot, nem ilyennek képzelte.
Marcival még nem játszottunk. Én legalábbis nem.
2000-dik :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))99
Egy perc, csak hozok egy Norbi pudingot:)
(Nem akarja valaki hármasban?) :)
Nem mondom..Psycho érti a dolgát, de hárman az igazi:)
Én ráérek...de mint mindig most is az előkelő dobogós 3. helyet kaparintom meg.
Valakinek nincs kedve egy honfoglalóhoz?
Köszi a bókokat, megyek átadom őket az állataimnak :))
Örülök, hogy tetszenek. Egy órát szenvedtem vele, mire mindegyik képet feltöltögettem. De megérte.
gradU olvastad már Shrek cica hozzászólását a King Kong-os linknél?:)
Szerintem mind édesek...
Ki szokta mindig írni, hogy pfúúj macska?
Na, már csak 9 hsz, és 2000:)
Csak azok, akik tudnának angolul, és ma már elég sok ember tud...
Varga Ferenc Sátoraljaújhelyi és azt hiszem, hogy ő énekelte a Multimilliomos jazzdobost.
Én megvallom elaludtam rajta, addig láttam amikor már csak a két kieső énekelt. De itt megnéztem ma reggel, hogy ki maradt bent.
Mirr-Murr a legédesebb! :)
Psycho ha angolul írnád kuki nevét, talán nem lepődnének meg annyira az emberek rajta.
Aha, szeretek főzni-sütni. Virág, neked meg igazad van... Lehet, hogy abból az időből, amikor a neten lógok, le lehetne csípni egy picit...