Virág, amúgy nem az ablakomból hanem az udvarról látom. A bejárati ajtótól 3 lépésre. De egyébként szép.
Mondom...nem is kell!!!! Jönnek szépen a mak.viragos címemre a levelek.
Hova mész te "lökött" gyerek???? :)
Bocsi, mondom, hogy nem tudom megjegyezni azt a címet:))
Újabban, hiába állítom be a mak.virag-os címem a levelezőmbe, egy idő után gubancot csinál és lefagyassza az egész IncrediMailt. Fogadni tudok erre a címemre, de küldeni csak arról amiről kaptad
:DDDD Jól átkereszteltél. :) Pistiné vagyok. :)
Nekem idáig az ero"di.laszlone@ch.-ról írtál....Na, újból betemette az ablakot a hó... Rohadtul szakad..:))
Ott írom, hogy meggyütt!! :DD Köszi, sokkal vidámabb lettem tőle.
De milyen másik címem nem tudod?? Ezt használom amire írtál, csak nincs beállítva a levelezőmben küldésre, ezért a válasz leveleim az eredeti címemről mennek.
Na, letoltam a tetőablakomról a havat, mer tolyan sötét lett, hogy lámpát kellett gyújtanom:((
Ez nem szomorkodás, ez méreg. Mert tudod, nekem az állásommal játszik a takarítónőm. :(
a mak.virag@chello.hu-ra.... Ugyanis csak ez marad meg bennem, a másikat mindig elfelejtem:((
Meggyütt!! Hát hallod ott a habokban szivesen elszörfölgetnék most, de marad helyette az Internet. :( :DDDD
Ne szomorkodj már! Fogadd el, és örülj annak, ami van.
Megnéztem!! Ha most december lenne és mondjuk karácsony, azt mondanám, hogy gyönyörű, de így csak bosszantó, mert tavasznak kellene iparkodnia.
Ezt Te is az ablakodból látod??
Amiket én küldtem az a fiam ablakából lett fotózva, de arra nyílik a háló és a konyha is. Itt a nappali a játszótérre nyílik. Itt tuják vannak és a hótól a földre lóg az águk. :( Amúgy mondom, szép látvány, csak nem márciusban.
Virág, küldtem neked szép napsütéses képeket:))
Virág az én képeimet láttad? A -n van néhány kép, hogy én mit láttam.