Ez a cím valahogy nem jó. Ráklikkelek és ez jön be:http://freeweb.hu/
Küld át a címet, megnézem mi a baj!!!
Feltöltötted a képeket is, az azonos mappába?
Erre egy bevállt módszer, mert én is nem egyszer megszívtam ezt. Sűrűn mentsd ami kész van, így csak az vész el, amivel abban a pillanatban dolgoztál.
Na, feltettem, de ha rámegyek az oldalamra, az összes kép helyét kiixeli..Miért?
Már kész voltam, épp az uccsó képet rakom be, mikor újraindul a gép.. Nem voltam ideges...:)
Igen, nagyon szépek ezek a képek. :)
Most futok, mert csengetett a kenyerem. :)
Marcikám!! A tájképpel nekem sincs semmi bajom, mint ahogy ezt már többször is hangoztattam. De akkor is március van, a fene egye meg. :( Lett volna ilyen szép a karácsony!
Tedd fel arra a weblapodra, amit elkezdtél csinálni.
Ja kérem, aki kertes házban lakik. :)
Bár ez ahol én lakom is kertvárosnak számít. Láthatod a képeken, nem tízemeletes betontömbben lakom. :)Azokat a fenyőket, még én ültettem az ablakunk alá, 18 éve. Elsőn lakom és már a másodikig felérnek.
Egy erdő mellett lakok! Szerinted nem gyönyörű?? Csak úgy mint a kertünk. Minden szép most a természetben, de nyíló hóvirágoknak azért csak jobban örülnék. Szóval nem csak a ti kertetek szép.
Elkattintgattam 70 képet én is, de nem rakom fel, mert 2 mega darabja...
Ha látnátok most a kertünket, egyikőtök sem sajnálná, hogy esik:))
Na, visszajöttem:) Másfél óra alatt 7 centi hó esett:) Nagyon kemény volt, a havas úton 45-tel lefele a felüljárón:))
Gondolom most jól érzik magukat az állatkáid is bent a jó melegben. Biztos nem szeretnének most odakint lenni... :)