Negyediken lakunk itt közelebb van az ég... Brrrrrrrrrrrrr valahogy nem szeretem. Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy vannak az embernél hatalmasabb dolgok is, amit nem tudunk befolyásolni...
Kár félni... Csak rosszabb, ha félsz. ;) Inkább gyönyörködjél benne! Tavaly videózgattam és fényképeztem, amikor volt egy jó kis zivatar. :) Sajnos a fényképezőnkön csak 0,5 s a max. záridő, így meg nagyon nagy szerencse kell egy villámlás megörökítéséhez... :(
Tudom, de a hang az elektromos kisülések hangja ami akkor keletkezik ha meleg és hideg összeér. Nem?
Hát nem a kreszkönyvből másoltam ide a szöveget, de jó esetben csak szóvá teszi... engem egyszer majdnem lekapott a bringáról egy öreg bácsi a botjával, pedig nagyon szabályos voltam (épp a biciklitároló felé mentem). :)
gondolom a rendőrségnek szólhat be... mármint nem úgy...
Lehet, hogy kukit ráduszították? :)
"vagy valamelyik gyalogos beszólhat"
Na, ilyet nem olvastam a kreszben, vagy csak régen volt? :))
A gyalogosnak jogában áll szóvá tenni, ha .... :D
Az lehet, de én is félek a dörgéstől, meg a villámoktól. :)
nem tom, mi nagyon morog.. lehet, hogy nem az ég...
A bicikliút pedig a babakocsis és járókeretes néniké. :)
A zivatarfelhő nem meleg légáramlat, hanem hidegfront miatt alakul ki.
A kresz szerint csak akkor mehetsz a járdán bringával, ha arra az úttest alkalmatlan, vagy tiltva van. Ebben az esetben tényleg maximum 10 km/h órás sebességgel. De a rendőr megbüntethet, vagy valamelyik gyalogos beszólhat ha ott mész, amikor az úton is teheted. A járda a gyalogosoké. :)
ma is ettem már... Sajna már cska 0,5 csomag van...
Te mennyivel szebben írtad be:)
Nem a gyomrod korog? :)
Tényleg, annyit beszéltél róla, hogy nemrég vettem olyan mazsolát. Tényleg finom.