Mi az a szöveg?
Amúgy következő lépés: fájl/beállítások/megosztás. Itt ki kell választanod néhány mappát a sajátjaid közül (filmek, zenék, programok, stb.) amit megosztasz, így mások számár is elérhető.
mi lett volna, ha lila-fehéren írja ki?;P
Igen...Most kék lett, és kiírt egy kis szöveget fehérrel, meg zölddel.
Szal arról volt szó, hogy egy olyan terembe vittek minket angolon, ahol ilyen 2szintes asztalok voltak, a felső szinten gépmaradványok(kábelek, egerek, billentyűtetek, etc.) voltak. Na, és szétszedtem 2 egeret, és elkezdtem firkálni a golyókat... Aztám jött az is, hogy Sanyis hangsúllyal elkezdtem azt mondani, hogy "kettoo golyooo" Akkor már röhögött haverom...:)
Utána: A könyvben volt sok nyelven ilyen köszönések: hola, ciao, meg egy csomó nyelven, sőt japán és kínai írással is... és arra szintén beindult a fantáziám... a holából halál, a ciaoból csikágó lett... A kínaiból meg szmájli:))))))
Nicket írjál az fontos. Utána a szürkeség az jó, ott keress egy gombot (valahol a bal szélén) publikus hublista névvel. A hubok közt keresd meg a Diablo nevű hubot és katt rá kettőt. Eddig meg van?
Amikor megnyitom, bejön hogy Nick, E-mail meg minden..oda írjak be mindent?, vagy szimplán OK?
(Tudom hülye vagyok ,de ez van)
Ha OK-ot nyomok, bejön egy ablak, egy szar szürke ablak ,felül meg vannak mappák meg minden.
Igen:D
Nekem is van olyan villogó csajos nyakkkendőm, és én is Mc Duda burget szoktam kapni szülinapomra, mint Al:)
nem... Csak nem vagyok mostanában amúgy se beszédes kedvemben...
A mai angolóra nagyon jó volt, mindjárt leírom:)))))))))))))
Meg reméljük, hogy neki nincs cipőüzlete ahova be megy egy kövér nő...
Lezsedtem, kicsomagoltam mindent össze vissza, de mit telepítsek fel?
A StorngDC-t?
Mert van ott minden, smileyktól kezdve:D
úristen! Mindjárt 3700... Ez már nekem is feltűnik... mikor, vasárnap volt 3000:SS
Ez igen! :)
Marcikám mi van Veled mostanában? Olyan szótlan lettél, bánt valami?
Én is tudok nevetni rajta akármikor. Pedig elég kiszámítható poénok vannak néha benne és mégis jó. :)
De ugye nem vagy Te is NoMaam Klub tagja? És hogy állsz nudibárral? :)
Valahol van kigyűjtve egy csomó poén belőle, majd megkeresem.
visszakerestem, és tényleg annyi.