Tökmind1, mert hülye vagyok, és úgyse tudo kmegcsinálni ilyen alap dolgokat sem..ez van..ha nem lennének hülyék, kiken röhögnétek Ti okos emberek?...
Dehogy vagy hülye!
Ne a célban add fel, mindjárt kész...
Ne képet ossz meg és ne tekergess semmit. Ossz meg nagy mennyiségű fájlt ha tudsz (pl. filmeket, zenéket). Ha nem tudsz akkor keresünk másik hubot ahova fel tudsz menni kevesebbel.
Mind1..hülye béna vagyok, nem fog menni:(
Hát,. mostmár tudo kchatelni:D
Az a baj, hogy megosztott dokumentumokba mentettem mindent, így nemigen tudok mit megosztani..mind1, mondju kegy képet megosztok, és tovább?
Hány gigát?..hány..ott alaul lehet "tekerni", hogy hány KB legyen..nyomjam maxra?
na megyek... még később visszanézek.
aha... kiderült, hogy teli volt bacikkal... és rossz is volt:((
De ki tudja, mikorra lesz meg a windóz, az office, az msn, az összes többi progim?:SS
Te is? Akkor ott is összejön majd lassacskán a csapat :)
Ugyanis ott meg van chat.
Pill, csak lefagyott a StrongCD:))
Hány gigát tudsz megosztani? Mert némelyik hubon van megosztási limit.
Holnapra meglesz az új winyóm, utána én is leszedem.(cska előbb fel kell telepíteni a winózt)
Jah..hülyev agyok..Sharing. nem láttam...:)
A megosztás asszem share. De az van legfelül elméletileg a beállításokban. Amúgy language menüpont nincs? Mert az én Strong DC-m magyar nyelvű.
Ez csak annak vicces aki nem tudja miről van szó.
Odattetem a [HUN]-t.
Ok.
Megosztás?!?
Rámegyek Settings (gondolom azo ka beállítások) és Megosztás Hun van?:)
Bocsi, nem szeretnék az idegeidre menni, ha gondolod nem kell velem szarakodnod:)
Aha, a nicked elé tegyél egy ilyet: [HUN] Ezt muszáj. Én is [HUN]menyuka vagyok ott. Szólj ha ez kész.
*** Connecting to diablohub.myip.hu:4111...
*** Connected
<»»D•I•A•B•L•O««> This Hub is running version 0.9.8c (Sun Sep 4 23:00:00 CEST 2005) of VerliHub (RunTime:1days 18hours ).
<»»D•I•A•B•L•O««> This hub is enhanced by plugman for Verlihub.
<»»D•I•A•B•L•O««> Bad nickname: <<A neved elött a [HUN] előtag kötelező! [HUN] prefix required on this hub!>>[HUN]
*** Disconnected
*** Connecting to diablohub.myip.hu:4111...
*** Connected
<»»D•I•A•B•L•O««> This Hub is running version 0.9.8c (Sun Sep 4 23:00:00 CEST 2005) of VerliHub (RunTime:1days 18hours ).
<»»D•I•A•B•L•O««> This hub is enhanced by plugman for Verlihub.
<»»D•I•A•B•L•O««> Bad nickname: <<A neved elött a [HUN] előtag kötelező! [HUN] prefix required on this hub!>>[HUN]
*** Disconnected