"Hát állítólag úgy is meg kell néznem a kerekeket elindulás előtt... ;)"
Úgy rémlik, a nőknek pucsítva kell elvégezniük a kerekek vizsgálatát. ;)
Na de hát azokra is kell figyelni! Mondtam is az oktatónak, ha nem szólal meg, jobban megy a vezetés... de akkor meg a szemeit meregette, az még rosszabb volt. :)
Azért vigyél magaddal egy kék osztrigát ábrázoló nyakláncot. ;)
most erre mit mondjak? ha már helyetted nem mehetünk vizsgázni(nem is biztos, hogy jól járnál vele:) akkor legalább "jó"tanácsokat hadd adjunk:)
Én is elmentem volna egy kicsit sétálni a helyében... :D
Hát állítólag úgy is meg kell néznem a kerekeket elindulás előtt... ;)
Pofára esés lenne, ha olyat fognék ki aki nem szereti a nőket... tényleg akivel riogattak valamelyik nap, arról direkt mondták, hogy nem szereti a nőket (nem úgy), mert háromszor vált el...
:)
Most kezdek rájönni, miért megy a női kezdő vezetőknek nehezen. Mert sok mindenre figyelnek, és nem tudnak a vezetésre koncentrálni. Míg nekünk (férfiaknak) az a szerencsénk, hogy csak egy dologra tudunk figyelni (elvileg).
Szerinted van benne valami?
Elkezdesz figyelni a pókra, a zenére és egyebekre, és a vezetésre kevés figyelem marad. :)
Jó! De én félek tőle, és még kapálózott is a sok lábával, meg még terveket s szövögetett a hálón kívűl... láttam. Szóval, nagy fék, lefulladás, pók ki, idegek megnyugtatva, indulás... Na ekkor az oktató csak sójatott és elnézett a másik irányba... ki érti mi baja volt? :)
megvillantod neki a miniszoknyát, meg lehajolsz a kocsikulcsért a mély kivágásoddal és tuti befutó vagy:)
Igenis, dr. gradU! :P :)
Ó a pasik meg a jótanácsok... :)
Majd meglátjuk hétfőn mit művelek... :S
Egyébként kérdezték, hogy délelőtti, vagy délutáni vizsgadőpontot akarok-e, mondatm hogy ne szúrjanak már ki velem, délutánig össze... izgulom magam. :)
A magyarázat a nemében rejlik. Hát nem? ;)
ez a kettő végülis egyremegy nem?
Hát inkább az legyen, mint kopasz feje, mert kitépi a haját a vezetésem láttán. :)
tudom, hogy ez most furcsán fog hangzani, de ilyenkor nem a pókra kell figyelni;)
Bátor? Én inkább hülyének nevezném :P
Nem kell kézifék? Megnézném, hogy indulsz el emelkedőn nélküle... :) Még jobban kell bánnod a kuplunggal, pánikolás nélkül. ;)