Igazán köszi! Magamhoz képest igazán gyorsan letudtam a traumát! :P
csak egy dologra, mint mindig, a nőkre.
Csak pénteken derül ki. :(
Addig izgulhatok. Illetve hétfőg, mert ha rendes vizsgáztatót fogok is ki, az még mindig félsiker. :)
most egyáltalán nem vagy megértő. tudod te mekkora traumát tud okozni egy nőnek egy olyan veszélyes élőlény mint a pók? ha nem vigyáznak még a végén megcsiklandozza őket, amikor elszalad. vagy összekeni a ruhájukatcipőjüketbőrüket amikor szétnyomják.:)
Csaknem.... Azért csaknem mutálsz... :D
Ne aggódjál emiatt, a vezetési stílusról egyből fogja tudni, hogy nő vagy. ;) :D Bocsi. ;)
Köszi a jótanácsokat! Csak tudnám, honnan ez a sk tapasztalat? Ti férfiak mire figyeltek vezetés közben? :)
Amúgy meg inkább majd a vezetésemmel próbálom lenyűgözni, és ha nem megy, akkor még mindig mosolyoghatok rá... :)
ha ügyes vagy, akkor mire meglesz a jogsid, nyugdíjba is megy:)
A bójákat nem sajnálnám. De lehet, hogy inkább a kulcs kíséretében mennék sétálni. Amíg kihevered a pók okozta óriási lelki megterhelést. :D
Ja tényleg Harimata, a melegítőfelsős pasi fog vizsgáztatni?;)
Lehet már leírtad, de nem tudok visszaolvasni.
Ja kérem, munkakörel jár... :) Őszül is és kopaszodik is... én meg segítek neki, hogy ez a kettő könyebben menjen... :)
Még mindig a vezetésről van szó amúgy?
akkor valami tangabugyit vegyél fel;)
ha meg olyant fogsz ki, akkor csak riszáld hozzá a fenekedet, meglátod odáig lesz;)
Szerintem nem is maradtál le semmiről.
Még a végén félreérti és engem is valami transzvesztitának néz. Inkább nem. :)
Nemtudok visszaolvasni, de nem is fogok:P
Most komolyan:)
igen, egy dologra tudunk figyelni.....és az nem a vezetés:)
A Suzuki az ő saját kocsija. Ott hagyott volna engem egyedül benne, amikor annyi elütnivaló dolog van azon a páylán? Nem hiszem... :)
igen, az oktatóknak óriási tolarenciájuk van:)