Macska Orgia, Csupaszon egy forró kádban, Ritmikus csimpifon, ... :))
Húha, jól lemaradtam! :-O A 4. évadtól kezdve nem ismerősek a részek... :)
Nézegetem az SP oldalt. Állandóan elkezdek nevetni, ahogy görgetek a részek közt, és jönnek elő az emlékek. :)
ftcsrac, Hahó! Itt vagy, és figyelsz? ;)
Én sem. Nem akarom az eddig megszokott hangnemet megváltoztatni sem :)
A 2298 hsz-omban írtak alapján simán lehetséges, hogy beszélgetek Harimatával, és közben veletek is (az SP-ről), ha éppen hozzá tudok szólni. Sőt, ti is be tudtok kapcsolodni a másik témába is. Mind1. Nem akarok vitatkozni.
Az a gyerek pont olyan mint Lecter :D
Következőnek nézd már meg a jégembert!
A basebbal ütős jelenet meg tényle garanyos:))
Na jó, leálltam.
Mindegy, ez is úgy jó ha többen szólnak hozzá...
Hagyjuk :(
Arra gondoltam, hogy tényleg a filmet utánozza a wcpapíros rész:)
Legfeljebb javaslatot tehetek, hogy beszéljünk másról... Nem kényszerítek senkit.
Egyébként szerintem nem baj, ha egyszerre több szálon folyik a beszélgetés, legalábbis engem nem zavar. Ki-ki ahhoz a szálhoz szól hozzá, amelyikhez tud/kedve van.
Jó, tényleg azt írtam, hogy "abbahagyjuk". Úgy gondoltam, hogy abbahagyom, és hajlandó vagyok másról is beszélni. Ti pedig nyilván nem kell, hogy szintén abbahagyjátok. Nem is tudnám elintézni.
??? Ezt a hsz.-t így előzmény nélkül nem sikerült értelmezni :S
Ne haragudj, nem akartalak megbántani, de nem is neked írtam. gradU írta, hogy beszéljünk másról. <-Ezt tartottam igazságtalannak.
A monitortól meg ülj távolabb! :)
Ő még nem ismeri a SP részeket, ezért nem tud hozzászólni, ha csak arról beszélünk. Ezért lép le, szerintem.
Én akkor léptem le, amikor egyszer mindenki a kijutós játékról beszélt, és baromira nem érdekelt, nem volt kedvem utánanézni sem. Láttam, hogy egész nap az ment... Nem is olvastam vissza.
:DDD
Tényleg az:D
Az arcvizét kritizálja:D
Ugye tudod kiket szoktak így hívni? :(
Amúgy meg már fáj a szemem a monitortól azért kezdtem el kikapcsolni, de mindegy.
:D
Mikor Cartmen meg akarja ölni Kyle-t a műanyag baseball ütővel az is jó :))
Ez zsarolás! Fel vagyok háborodva, én sem mentem el mikor a vezetésről volt szó! Mikor találunk egy témát amit élvezek akkor a "madam" elmegy.
Igazságtalan! :(