shelbycobra egyetértek veled M.V. léci elmondanád a honlapod címét, mer egyszer megnéztem és tetszett, de elfelejtettem...
hát, ha ide felküldték, akkor biztos véleményre vágytak.....gondolom, dícséretre.....hiába
...mindegy inkább mert megint letiltanak:)
Olyan vicces, hogy fel tudjátok kapni a vizet dolgokon. Nem értem, mi bajotok van velük, hadd nyalakodjanak, az ő dolguk. Ha ők nevettek rajta, akkor ez humor (nekik), ha nektek nem tetszik, az a ti problémátok, nem kéne őket b.szogatni ezért. Ha vénnek érzed magad shelby, ne a fiatalabbakat okold, az érzéseidet ugyanis te csinálod magadnak. Ha nem szereted Britneyt, Madonnát, a Tokio Hotelt, akkor ne hallgasd, ne nézd őket, és főleg ne beszélj róluk.
nem jobb. csak az nem furcsa:D
shelbycobra..., megkérdezhetem, az mennyivel jobb?? :)
hogy megszerettek az emberek egyből. utáljatok már.:)
shelbycobra NAGYON IGAZAD VAN!!! mondjuk én 17 alatt vok, de nem hallgatom egyiket se!!!
a fű is be van tiltva mégse érzem,hogy diktatúra lenne. De valljuk be nem sokat veszítene vele a társadalom ha ezeket betiltanák, meg azt a ruszki TATU-t is.
nem feladatom senki nevelése de ha egy mód van rá akkor ezt nagyon el kéne kerülni. A mocskos britniszpírsz-madonna smár óta lett olyan k.urvanagy divat ez a tinileszbicsók. undorító bazze. Én nem emlékszem legalábbis ,hogy mikor én ennyi idős voltam akkor ez ilyen nagy divat lett volna. Britney Spearstól a Backstreet boys( van még ilyen?)-on keresztül a Tokio Hotelig mindet betiltanám 17 éves kor alatt, felette meg ugyse hallgatja már senki
Harlequin: van benne valami. shelbycobra: és úgy érzed a te feladatod a nevelésük?
ha vmi rokonuk látja :\ meg amúgy is 13 évessen azért ... :D szánalom... | shelbycobra... igazat mondd! amúgy meg jó rondák:DD
Harlequin, szerintem ez nem a nemi érdeklődés, hanem a divatleszbicsók kategóriába tartozik. "Jaj milyen menő ha csókolózok a legjobb barátnőmmel, olyan nyitott vagyok mindenre - na nekem ez az, ami sok. Shelbycobra... pedig jól mondja, valakinek rájuk kell szólni. És ők vállalták a negatív kritikák érkezését is azzal, hogy egy híres és nyilvános weblapra küldték el ezt.
18 évesen még nem olyan gáz. De ezek még gyerekek. És ha most nem kapják meg azt a bizonyos leosztást vagy fikázást akkor ezt veszik alapnak és mások elött is ezt fogják csinálni. Ez hogy úgy mondjam csömörség aki ezt normálisnak vagy elfogadhatónak tekinti az se normális. Volt olyan ismerős diszkós srác aki lezavarta a színpadról az ilyen tiniku.rvákat és mondta ,hogy ezt nem az ő helyén kéne előadni mert undorítónak találja.
ja és még valami: most jöttem meg az EFOTT-ról: odajön hozzám egy csávó: Te figyelj segíts már! Jó ez a csaj? Meg kéne-e "dolgozni"? ennyire részeg volt, kb 25-30 éves, a csaj MAX 18!!! na szerintem ez az undorító (és mindennapos), nem pedig az amikor két kis éretlen csaj próbálja feldolgozni hormonális változásait... (félre ne értsétek nekem se tetszik, de az ennyire keméy oltán indokolatlan)
és azt tartjátok hihetetlenül gusztustalannak hogy két serdülőkorban lévő lány elkezd érdeklődni a nemiség után, ami természetes (bár kétségtelenül nem ez a helyes módja)
Tényleg nem jó amit csináltak, teljes mértékben ellenzem, de amit TI csináltok... Szerintetek egy 12-13 éves kislánynak van kialakult személyisége? Mi a francot vártok tőlük??? Nap mint nap ez a mocsok megy a TV-ben. Az meg hogy szétfikázzátok az agyukat... SZERINTEM ELÉGGÉ RÖHEJES HOGY FELNÖTT EMBEREK SZÍVATJÁK SZERENCSÉTLENEKET és azt tartjátok hihetetlenül gusztustalannak hogy két serdülőkorban lévő lány elkezd érdeklődni a nemiség után, ami természetes (bár kétségtelenül nem ez a he