nemtudom amikor én ennyi idős voltam akkor mi is baromkodtunk..de nemtudom mit vártok szerencsétlen gyerekektöl amikor olyan világba nőttek fel ahol a cawboyok bu*zik és a tv-ben EKKORA se*ggek meg EKKORA csö*csök vannak fényes nappal..szerintem meggondolatlanok voltak.... épp úgy mint akárki itt..:) (csak hogy legyen valami szép is a beszólások közt)
hehe:)..Harcoljunk a sültkrumplik jogaiért!!!:D
ja meg aszem kiteszem hotdogra szted mi gáz címhez:)
kaethy: sztem ez erős túlzás, és a sültkrumpli is kikéri magának:) Régen énis csináltam ilyet kíváncsiságból (na ezért most engem is zaklattok? :):) NEEEEEeeee:), persze egyedül és nem smároltam összevissza, de azért annyi eszem nekem is volt, hogy nem küldöm be a kedvenc honlapomra:) főleg nem mint egy beképzelt Ef. asz...beírni h dögös csaj meg mittomén, nemtom mióta dögös egy kilapultfejű, fikásorrú kölök... minnegy
HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜLYÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
áááá dehogy....ha eggyel több agysejtjük lenne(nem még öt), akkkor már sültkrumplik lennének
"Ezt itthon csináltuk szkennerrel" azt hittem már nyomtatóval csináltátok
akkor legalább nem írták volna oda h a világ legdögösebb csajai... ekkora barmoka és ilyen rondákat...
A szanalmas.hu-ra való ez a kép. A leszboszi képnek mi volt a koncepciója? Megmutatjuk, hogy együtt sincs 5 agysejtnél többünk? :S
celicanak igaza van! A sok fiatal jó dolgában azt sem tudja, milyen hülyeséget találjon ki. Inkább segítenének a szüleiknek! Gátlástalanok és ostobák, hogy ilyen képekkel akarnak híresek lenni. :S Beégtek. :)
ENNYI IDŐTŐK VAN 13 ÉVESEK??? AHELYETT, HOGY NAPOKAT ELCSESZETEK EGY ILYEN ÖNÉGETŐ SZÁNALOMRA, KÉRDEZNÉTEK MEG ANYÁTOKTÓL, HOGY MIT SEGÍTHETTEK..., VAGY HUZZATOK FÜRDENI A STRANDRA!!!
Ezt nem vitattam. :) Ez a kép, eklatáns példája annak, hogy miket küldenek be. Némelyik csak azért kerül fel, hogy a beküldője szembesüljön a saját lököttségével. Vagyis, amire ki akarok lyukadni, az az, hogy ne azt irkáljátok, hogy ez miért lett betéve, meg az miért lett betéve, (legyen az kép, vicc, vagy link)hanem gyakoroljatok kritikát azon, aki beküldte.
JÉZUSOM! Ezek baromi szánalmasak!"A világ legdögösebb csajai" ezt mégis kikre érted?Az a csók az valami UNDORÍTÓ!!!!!!!!!!
robesz007: nem tudom, hogy ezt minek szantatok, de mivel csak 13 evesek vagytok jobb lett volna ha kikeritek egy toletek idosebb velemenyet is errol az egeszrol, mert az utolso kep a Love felirattal nagyon felreertheto es mellette az az elmosodott szajj egeszen masnak latszik(ti is tudjatok, hogy minek)Rajzoran ez volt a hazifeladat?????Mert akkor 1-es !!!!!!!
Bocsi Mezey, de már nem kell ragozni. Szerintem éppen eléggé megszégyenültek már...szerintem.
egy jó tanács: mielőtt beküldtök egy képet magatokról, számoljatok el 10ig, lassan! és még egy: m a már a plasztikai sebészek csodákra képesek, szerintem érdemes lenne
Ja hogy ez két csaj én az egyiket srácnak láttam!