Sz.rvasmarha Bocee: én még annál is értelmesebbeket, de azt most itt nem részletezném és még fotót sincs szándékomban beküldeni róla:)
ezek nem is smaciznak...ez csak egy csok...
Én legalább értelmesebbeket szoktam csinálni. (pl beszkennelem a kezem, és hatujjúra csinálom, vagy ilyesmik...)
Ezek lezbik! Smaciznak egymással...
példának a legszebb, nem ,,műalkotásnak" :D természetesen.
Ez a legszebb megnyilvánulása? Akkor remélem senkinek nem lesz kedve a leggusztustalanabbat megmutatni. Ez épp elég.
Na meg a butaságé és a meggondolatlanságé is.
Hát ez a fantázia hiány, és a humortalanság legszebb megnyilvánulása.
lányok (mármint akik eszt a xart csinálták) sokmindent láttam eddig a vicclapon, ez az eggyik LEGROSSZAB!!!!!!!!!!!!!!!!!
nekem nem annyira tetszik, bár ők élvezték sztem:)
ez tényleg qrkva vicces!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:@
hm..szerintem ez Brigitte13 lehet az 1ik bnőjével..
az a p.ina szerintem nem is hasonlít szájra
jah, ha én ilyet csinálnék, és utána megnézném a képet, jó, lehet nevetném a nyomott képem, de azért nem hoznám nyilvánosságra, nem vagyok annyira bátor. Én is kiváncsi letttem volna milyen kommenteket vártak erre, mindenesetre most tanultak az esetből, reméljük.....
ha paintbe így retusálsz, le a kalappal....én photoshoppal nem csinálom így :D
shelbycobra: attól, hogy te nem érzed, attól az még az.
:-D Igazából nem nagyon érdekel, hogyan viselik a kritikát, mert ha közzé teszel valamit, természetes, hogy megy rá a fika. Csak azt nem értem, miért húzzák fel magukat az emberek jelentéktelen dolgokon, és miért beszélnek folyamatosan olyasmiről, amit saját bevallásuk szerint _nem_ szeretnek. A remek összeállítás, amit a lányok beküldtek nekem sem fog a szobám falán lógni, elhihetitek. ;-) De ha nekik jó, csinálják csak.
romagen:ök küldték be mostmár viseljék a kritikát!Ha neki ez vicces.........