Vertigo: Te a U2-t szereted vagy a szédülést?
bocs de nem volt időm elolvasni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Télleg elég érdekesen röhög...
Ez még egyáltalán nincs fent az odlalon...csak egy ksi rész az adásból,Ez meg gondolom épp arról szól, hogy megmagyarrázza a műsorvezető. De hozzá kell tennem, úgy röhög mint, egy kakas..
Arra egyébként én is gondoltam, hogy nem átverés-e, de akkor miért rugták ki a hapsit? Vagy nem is azt mondja???
Az alapállás a következő: ez egy átverős műsor, tehát nem a riporter bénázott, hanem direkt volt az egész. Az index hoaxkábelén van fent az egész sztori.
hát maga az interjú elég poén, de mégis elég rossz az egész szitu... sajnálom a riportert, hogy ennyire nemtudta megállni a röhögést.... voltam már énis ilyen szituban. Csak azt nem értem, hogy az adás elött nem beszélt az interjúalanyokkal??? Akkor miért nem röhögött rajta, és most miért? Nemvágom...
Ez még nem volt fent...így. Szerintem élőben ment le, mert különben biztos leállították volna a felvételt, meg nem került volna a pasi karrierjébe. Attól függetlenül, hogy azé elég bunkó volt :DDD, egy kicsit sajnálom... De két ilyen hangú embert egy műsorba rakni...:D biztos megszivata a stáb:D
Kíváncsi vagyok, ez legalább élőben ment-e le :)
Ez már volt fenn. Nincs ezen az oldalon valami admin, aki elbírálja, hogy mit lehet feltölteni? o.O
pfff de xarr!!!!! kb 2millioszor láttam de xarember aki beküldte megérdemel egy 1,8-at!!!!!!!!!