Regina212,úgy töltesz fel cuccokat,hogy először regisztrálsz,azután bal oldalon vannak kis ablakok.Rákattintasz és már fel is töltheted amit akarsz.
Az emberke hangján röhög.Ennyire hehéz megfejteni,még ha idegen nyelv is.
De kérlek titeket válaszoljatok!:$
Regina nem kell mindenhova beirni...
hOGY KELL KÉPEKET VAGY VIDEÓKAT FELTÖLTENI??? KÉRLEK TITEKET, HOGY AAKI TUDJA VÁLASZOLJON!
ha nem nézzük a videót,csak hallgatjuk,olyan mint egy kotló tyúk
Hmmm...valahogy nem tudom sajnálni.Szerintem már kicsit túlzásokba esik a pasi.
A közönség se bírja, páran mosolyognak csak eltakarják a szájukat...
de figyeljétek a nevét!!erik hartman!!!!south park!!
De hogy bírja a közönség? Én nem a hapsin nevetnék hanem a műsőrvezetőn
tényleg vices és egyben tragikus is. egy jó röhögés miatt oda a televíziós karrierje és sztem nem az ő hibája mert nem tudta h milyen helyzetbe kerül. sajnálom a végén még majdnem sír is. ezt leszámítva egyébként vicce :)
Hat rohogni valo minden en is vegig rohogtem akarhogyis de a vegen a musorvezeto szinte elbogi magat akarhogyis en a vegere megsajnaltam ...
ez kemény :D.szegények,a nő ott bőg ő meg könnyesre röhögi magát
hát ez tiszta röhej...de most télleg,ti mit tettetek volna a helyében? sztem én úgy elröhögtem volna magam,hogy a mentő vitt volna el...
Ez a legjobb az egész vicclapon!! Nem értem , miért szidjátok! Ti se bírnátok ki! Tudom, elég rossz körülmény , de.. Ja... A 2 pasit nem mutatták be az élő adás előtt egymásnak?:DSztem igen... Gondolom akkor is röhögött:D
erröl én a fókuszban hallottam,megproobálom elmagyarázni bár nem tudok ien témában tul pontosat mondani: amikor az ember nagyon szomorú vagy valami nagyon meghatja akkor ahelyett hogy elkezdenénk sírni ahelyett az agy röhögést ingerel hogy az ember "átvészellye" azt az idöt , mutatak még néhány iet. ez utólag nagyon vicces de sajnos akkor abban a helyzetben elég kínos lehetett h röhögtünk és nemtudtunk semmit tenni ellene.
a-niko, én is így tudom, cska én neten olvastam, meg már megbeszéltük haverokkal. van ennek valahol egy fordítása is. a csávó meg úgy röhög mint egy kakas....:D
Ez azért jó mert már láttam a tv-ben, amikor arról volt szó, h akkor is ránk jön a röhögés, mikor nem kellene. Ebbe a műsorba most egy tragédiáról volt szó, és ez közben röhögött annak a palinask a hangján. Jó ez ténleg vicces, de nem éppen akkor kéne, amikor mindenki sír. EGYÉBKÉNT: KIRÁLY!