hűűű ez nagyon tetszik!!! Szét röhögtem rajta magam, igaz az elején kicsit uncsi, de a végére nagyon állat!!!! Ez cooooolllll
HÁT EZ NEM SEMMI, EZEN MEG KELL HALLNI!!!!! MEG DÖGLÖM, ÉS TELJESEN MEGÉRTEM A MŰSORVEZETŐT. ÉS IS HASONLÓKAT SŐT MÉG ROSSZABAKAT PRODUKÁLTAM VOLNA!!!!!!!
2001-ben futott In De Gloria egy áldokumentumfilmje, Tom van Dyck főszereplésével.
Az alábbi videónak többféle változata kering az interneten. A rövid verzióban egy riporter orvosi műhibák áldozatait faggatja, amikor az egyik interjúalany magas hangja hallatán csillapíthatatlan röhögésbe kezd. A hosszabb verzióban interjút láthatunk a műsor házigazdájával is, aki a kínos eset hátteréről mesél. A videóból megtudjuk, a botrányos műsor után elbocsátották, a kisfilm végén pedig új munkahelyén is láthatjuk. Mindez azonban nem más, mint egy belga szórakoztató műsor, a 2000-ben és 20
nem átverés, pusztán így jött ki a lépés, a műsor intézői hülyék voltak betettek két ilyen hangút egy műsorba. Én olvastam az angol szövegét, és az egész komoly. Olyan mintha nálunk a Mónikából kitörne egy ilyen, ő is repülne. De a videó marha poén, osztályommal ezen röhögünk. Órákon ha nagy a csend vki mindeig van aki beszól: kukulukuszé
Szerintem halali ez az egesz:) nem tudom a kozonseg mert turtozteti magat...:D
hát amikor a közönségből az a hapi megszólal(az a mély hangú) és a műsorvezetőből kitör a röhögés....hát az naon ott van.... amugy én sem értem hogy mér rugták ki ha csak poén volt az egész??
szöööööööööööööööörrrrrnnnyüüüüüüüüüüüüüüüü!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pfúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúújjjjjjjjj!!!!!!!!!! írtó rossssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssszzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!! szerintem ettöl betegettem meg!!!!!!!!!!!!!!!! ki nem álhatom!!!!!!!!!!!!!!!
De azert tok komoly hogy senki se nevet a kozonsegben, mert ha en ultem volna ott akkor 100% hogy en is sz.arra rohogtem volna magam :DDDD De meg a rokonuknak is volt egy jo hangja, vagy ki volt... mind1!
Tudom, hogy ez csak egy kamu-műsor volt, de akkor is borzasztó, amikor rád tör egy röhögőgörcs, és nem tudod befejezni, és csak nyomja ki magát és fuhh.... naon kész... imádom ezt a filmet
Dana vagyok és csak annyit szeretnék hozzászólni hogy nagyon cool nagyon király felvidítja az embert!!Nem mindennapi!Ti mit szóltok hozzá???
Itt senki sem olvas http://urbanlegends.freeblog.hu/archives/2005_Dec_urbanlegends.htm -et? (görgesd a legaljára)
Pont pár napja jártam hasonlóan, egy ilyesmi hangú gyerekkel találkoztam. Csak az a gáz, hogy egyből a film jutott eszembe, és még nehezebb volt komolynak maradni. Vagy legalábbis nem a képébe röhögni.
poén, de eddig énis soxor láttam, igy egészben nem...
én még nem hallottam kakast röhögni.