Most mondjam azt, hogy ilyeneket bármelyik magyar elsőosztályú játékos is meg tud csinálni, csak nem meccsen, mert nincs önbizalmuk. Azonkívül nagypályán sokkal nagyobb valaminek számít egy kis trükk, noha egy átlagos kispályás meccsen amatőrök is különbeket raknak ezeknél...
Amit a videon láttam az egytőt egyig trükk volt. Foci trükk. Na és nefeledjük a tehetséget és kitartó gyakorlást nameg azt sem amit úgy hívnak, hogy foci szeretet szívvel és lélekke. Le a kalappal.
Te jó ég!!!!! NAGYON JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓK!!!!!!!!! Bezzeg mi csak külföldön nézhetünk focit, mert nálunk a sok pénzéhes majom csak sz**akodik... :-(
ennek nem kis része alap piti csel és nem járok semmi edzésre de a sarkalásosok naggyát meg még egy két másfajtát egyenesbe is megcsinálok
Aztaaa! Ronaldinho hogy a fenébe csinálta?Jó gyors volt!! ELKÉPESZTŐŐŐ!!!! GRATULA!!!
Hát...én nem vagyok nagy focirajongó,de ez nagyon tetszett!A mieink ha 100 évig fociznának, akkor se tudnának ilyen profin játszani!Sorry,de ez az igazság:)
Öcsém ha ilyet tudnának a magyar focisták én állva besz**nék. Nagon komoly szerintem 1 külföldi focista megverné az egész magyar focicsapatot.
Ronaldinho. bocsi az elöbbb rosszul irtam, mielött még valaki belémkötne hogy tanuljak meg irni.
nem tudja valaki véletlenül hogy mi a cime annak a számnak ami alatta megy? szerintem jo zene.szerintem.
ez a Ronaldhino isten.nagyon vágja és látszik hogy szereti is és nam csak a pénzért nyomja mint a magyar focistának csufolt akárkik
ja, azt elfelejtettem mondani hogy állatiak!!!!
Nagyon gratul a az összes srácnak:) :bravo
Profik.... elismerésem.... nagyon jó