ez nagyon zsír!kedvet kaptam hogy vissza menjek a régi klubomba játszani :D
Hát igen nem véletlenül a foci a legszebb sport de én úgy gondolom ez a kis filmből le is jött DE ami a legfontosabb a kis filmeben az az h ronaldinho henry és c.ronaldo nagyon tudnak de azért volt ott oylan afrikai és latin amerikiai aki nem olyan ismert pedig lehet h mégis tud anynit mint ronaldinho de kkor is ez a kis film egyszterűen nagyon zsír
hát, be kell vallanom, hogy a foci nem épp a kedvencem... sőt! de azért ez nagyon ott volt! :)
ha a magyarok ilyet csinálnának.....álmodozni jó
A zöld fehér csíkos focista nem fradista.Ha megfigyeled a Real Madrid ellen jácottak és a fradi nem jácott a közel multban a Real Madrid ellen. De a videó zsír
Betegesek ezek az emberek!! Hogy miket tudnak a labdával....
am van benne egy zöld - fehér csíkos mezes. Az nem magyar? Zöld-fehér = Fradi...
Bár Zidane is rohadt jól csinálja, no meg Maradona, és ott van Henry...és persze C. Ronaldo sem semmi...
Mind király, de Ronaldinho a legjobb!!!
jól nyomatta Ronaldinho a Flip-floppot
http://www.youtube.com/watch?v=x1rTZkLOk5g ezt nézzétek!!!
azt észrevettétek h egy magyar sincs??pedig gera zolinknak van 1-2 szép megmozdulása
Némelyiknél az elgondolásra, amikor eszébe juott, arra is kiváncsi lennék:)
Ezt már 10-szer megnéztem de nem tudom megunni. :)
Hiányzik nekem egy Kanhelskis csel, amit láttam máshol. Asszem van néhány olyan, aminek jó lenne, látni végét, hogy amikor elpasszolja, akkor jó helyre is megy-e...
Iszonyat jol tolják.Ronaldinho a legjobban:):)
fú,a nigger csávesz hogy szambáik a labdával!!