kofee: köszzzzzz!! a szám címét kerestem már mióta!!!!!! ezer köccc!!!!!
{én is kapus vagyok (14) }de azért tudnak henry ronaldinho c ronaldo ezek miatt lettek hiresek meg a sok gol a jo jatek miat ha ajánl6ok 2 oldalt akkor nézzétek meg a www.metacafe.com ot és még ezt is http://www.vicclap.hu/link/937/
Hát igen... Akik tudnak azok tudnak. Én sajna kapuba vok úgyhogy nem naon cselezek. Amikor Ronaldinho átdekáz a két ember fölöt meg az a ,,Balra húzom, majd jobbra" csel sem egyszerű. Hát meg a Fekete 14-essel a csávó, nem tom ki az, de arra gondolok aki a 3 embert vhogy leráztem, na csak ennyit akartam, ja és ITALY 4EVER.
:D:D:D jó lenne, ha a magyaroktól is látnánk ilyeneket...
Bezony!Ottvan Henry.Már megérte megnézni! :D
danko ha olyan nagyon piti csel akkor megnézem hogy te hogy csinálod meg......bármelyiket, mert még a sarkazások is nehezek egy kivételével.Adj kötéynt egy embernek meglátod nem olyan könnyű utána meg gondold végig hogy ezek kiknek atttak kötényt sarokkal
A cselek a legszebbek és a zene a legjobb:D
A szám címe ami a kéipp alatt megy: The Roots - Guns are drawn Jó kis szám, nomeg a klipp sem kutya! :)
cristiano! szerintem majd te is fogsz orulni neki hogyha a gazszerig,reacig vagy a tiszakécskéig eljutsz. a magyar liga azert gyenge mert tul sok a nagyképu kis pocs
hallod cristiano. hogy ha mindenki meg tudja csinalni,akkor mond meg hogy a magyar liga es a magyar utanpotlas mer ilyen s**r ?
cristiano!! elhiszem h megtudjátok csinálni! de a különbség h ezek a fiúk a angol spanyol olasz stb első osztályú mérkőzéseken, nem kicsi tét mellett csinálják!!! ti meg sajna csak edzésen. ez a különbség. amúgy a legjobb az lenne ha magyaroktól is látnánk ilyenekt!!! úgyhogy hajrá!
Ronaldinho, Pires, Henry, Ronaldo, Zidane.....elképesztőek
hát most elgondolkodtam hogy ezek esetleg tudnak focizni..de nemtudom...a végére pedig: szivesen! :)
Ezek a cselek nagyon királyak!!!!! Vannak akik tudnak.........
HAHÓ, NEM TUDNÁTOK MEGMONDANI, HOGY A ZENÉJÉT HOGY HÍVJÁK? (egyébként nagyon jó)
1 kivételével mind1ik full 1szerű, az az 1 pedig az amikor Dinho jobb lábával ráhúzza a balra, és utána elsarkalja... a többi mind alap, és bármelyik u17-19es játékos megcsinálja... legalábbis a mi csapatunkban mindenki;)
Áééé-nak igazaza van,téleg nincs önbizalmuk a magyaroknak!!!de azé jó volt!!!