ülök a gép előtt és csak röhögök:DDD ez idájig a leglyobb
azért a riporternek sincs szebb hangja de k..a jó
A kedvenc videóm!!!! Nagyon állat, de nem az hogy milyen hülye hangja van a csávónak hanem a riporter röhögése!!! ÚÚÚÚÚÚÚ!!!!!!! 10000-szer lesem de egyre jobban röhögök rajta!!!!! Ja és a közönségből röhög valaki!!!! Már a fejét fogja a röhögéstől!!
nah neeeee... ez de gáz... :DDDDDDDDDDD nah és én még azt hittem az a ciki ha spenót marad a fogam között :D
Szerintem ez megvan jácva de ha így van akkor az ötlet is marha jó :)
ááá ez nagyon ott van! Amugy a nö melette a felesége és azért sír mert a férjét kinevetik. a riporter kérdezi a szexuális életüket is.....hogy hogy an tudják megoldani meg iylenek...
Ez ÓRIÁSI! Úgy elkezdtem az előbb röhögni hogy átjöttek a szomszédok, mert azt hitték a macskát kínozzuk! Tiszta dilik! Szegény cica! Imádom őket, nemtom hogy gondolták!
Bocsi nemtom ki szedte le es honnan de az adjon mar egy cimet lecci :D mert hatha van meg par
De van amit nem ertek.. amikor a riporer a vegen el kezd visitani a rohogestol... a kozonseg mert olyan ... olyan ize. :D tehat nem mintha zavarna oket , vagy ez ott mindennapi eset? :D
Cyberger , akkor bocsi :D de a kozonsegben telleg nevetnek paran.. ugy ahogy irtad :D ES MEG MINDIG NEVETEK PEDIG MAR 100000 x nezem meg :DDDD
A nevetés se kicsit gáz, akár a riportalany is nevethetne...
Noemy004! Lehet hogy bunko,de sztem sokan nembirtákvolnaki hogy ne nevessenek!
Ez qrva nagy :D Elég xar helyzetben van a riporter :D
Crodush, nem a tiédre reagáltam, hanem Dan megjegyzésére (2005-10-30, 15:59), "A csaj nem a férfi hangján sir hanem azért mert rokkant", ezt úgy értelmeztem, hogy a férfi rokkantságán, de felületesen olvastam, bocsi. Viszont "a közönségből senki sem nevet" mondatra adott cáfolatomat fenntartom :)
cyberger lecci olvasd el amit irtam... "mert arrol beszel a csavo hogy balesetet szenvedtek es orokre tolokocsiba kenyszerult a csaj... " teged sem az eszedert szeretnek igaz? :D
De az viszont isten kiraly ahogy a riporter nevet :D
A no meg azt hiszi rajta nevet a csavo.. abbol a szemszogbol telleg bunkosag
Na állj, minden okostojásnk. 1. A riportalany férfi nincs kerekesszékben, sima fotelben ül. 2. Azér a közönségből is elfojtják páran a röhögést. A riportalany feje mögött pont van egy csávó, aki a markába röhög. A riporter mögött leghátul is somolyog valaki.
1. Danko, vegyuk ott te ulnel a szekben.. es hirtelen meghallanad ezt a hangot mit tennel.. lefordulnal a szekrol.. Maffiavezer meg a tobbiek akit a riportert hibaztatjak jo lenne ha befognak mert en kb 30x neztem meg es mindig elrohogtem magam... amugy telleg nem lenne vicces mert arrol beszel a csavo hogy balesetet szenvedtek es orokre tolokocsiba kenyszerult a csaj... Szoke capa te meg akkor lama gyoker vagy... sztem teged bannolni kene errol az oldalrol :D