ahogy hallottam a gyerekük haláláról beszélgetnek ,de nem biztos.
Ez kííííínos. De tök JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
Davvid3 ÚÚÚÚÚÚÚÚÚ.Ez nagyon égő.Gondoljátok el egy ilyen riport közepén besülni. Nagyon jóóó!!!
Davvid3 Ez nagyon égő.Gondold el egy riport közepén így beégni!!!De a pali nagyon hülyén nevet.A csaj meg ott sír az meg nevet.Gondolom vmi szomorú témáról beszéltek!!!
EZ NAGYON JÓ! Engem nemmigazán érdekel se a nő, se a pasicsak a riporter vihogása!!!!!!!!
UHHH HÁt EZ ... izé qrva durva én biztos h leestem volna a székről a röhögéstél de sajnálom is a nőt a baleset miatt de ez elképesztő én tuti hogy áááá nem tom folyik a könnyem a röhögéstől ez baromi durva!!!
ez q...a jó a műsorvezetőt sajnálom mert én tuti szétröhögtem volna az agyam ott helyben!!!A csávó még egész jól bírta!!
Elmehetne a riporter kb. a Cukorfalatnak...pont úgy röhög, nem?
Elnézést kérek a magas hangú csávónak, de szerintem simán elmehetne egy Monty Phyton filmbe szinkronnak:-)
én végig röhögtem volna, mint egy őrül...
Ezt asszem a naplóban is mutatták, és ezér' az incidensért,(mármint, hogy nevetett) ki is rugták a riportert...mondjuk szerintem én sem álltam volna ki nevetés nélkül..az a pasi...hááát...:)))))))
nem tudom eldonteni mi a viccesebb: a gyerek hangja vagy a riporter nevetese a vegen! :DDD
Hát... ez eléggé... kínos... viszont ebbe nem is a riportalany, hanem a riporter hangja a katasztrófa =PP ez a röhögés... bassz... *hasát fogja a röhögéstől*
Wow. Hát... Ha én lettem volna a riporter, 600 hogy elnézések közepette elhagytam volna a termet...