Nah a riportert sem látták azóta abban a műsorban szerintem, mert biztos kirúgták ez után. Kivéve, ha tényleg meg vanjátszva, de nem hiszem.
Ez a francia Bumeráng című műsorban volt, igazi és nem megrendezett. Láttam egy hoszabb videót, ennek az egésznek az a folytatása, hogy elnézést kér, és egy közönségben ülőt szólít. A férfinak eszméletlen mély hangja van, mint egy medvének, azon is röhögni kezd. Mára a riporter rádiós műsorvezető, láttam vele egy interjút! Eszméletlen!!
Nézzétek meg a riporter feje felett lévő(talán jobbra a fejétől) narancssárga pulóveres nő egyszer nevet egyszer meg szomorú.
Már vagy egy tucatszor megnéztem, de nem tudom megunni. Minden alkalommal be akarok pisilni a röhögéstől. Nem értem a hülye közönséget, hogy nem röhögik el magukat!!!
Juj, ez kész... Én is, akár hányszor megnézem, nem bírom ki... De nem is a kappanhang a poén, hanem ahogy a csávó röhög... Mondjuk ki is rúgták szegényt érte...
ez naon jó és én egyetértekoongosemarcival, már boccs cicus
Hát bhhsz..arok:D:D:D:DEZ rohadt jó,pont az benne a jó h ilyen morbid szegény nő ott sír a pasi meg minnyá bef..osik a röhögéstől:D:DHát ez kész:D:DVan egy ismerősöm akinek az apjának nagyon hasonló hangja van,mindig elfog a röhögés mikor hallom:D:D:P:S
Gicus, te nagyon szőke vagy! A lényeg a férfias hang:) Nagyon jó! ---HETVENEDIK---:)))
Ez nagyon nagy!!Sokszor megnéztem,és még mindig szétröhögöm az agyam!!!
én nem éertem... valaki magyarázza el!
NÉzzétak má, hogy a közönség, még mosolyogni sem mosolyog rajta!!! Amúgy a szomszédomnak majdnenm, sőt ilyen hangja van!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ha nem nézitek, hogy ki nevet, ollyan, mint egy kotlós tyúk
halljátok gyerekek ezt a videót mindennap kb. 15x meg kell néznem...ááá el se hiszem.....és mindig ugyanúgy visítozok rajta..egyszerűen nem lehet megunni..hehehehehehe!