Mint már említettem, ahhoz, hogy képet tegyetek ide, kell lenni egy tárhelyeteknek, valamelyik szerveren.
De ha ez nincs és elküldöd nekem a képet én szívesen felteszem az egyik szerverre és megjelenítem itt Nektek!
Spongyát? Spongya Bobot? :))
Na ennek szívből örülök. :)
Akár el is áshatod azt a csatabárdot, ami részemről elő sem volt véve. Csak tudod,
én eddig, szinte minden fiatallal szót értettem. Sosem kívántam egyiktől sem, hogy tiszteljék
a korom, ...mert az nekem nincs is :P... de mindennek ellenére, valahogy máskép viszonyultak
hozzám, mint te. Csak két nevet említek.....ftcsrac valamit dödi. Te meg egy kicsit, asszem, magas
lovon érzed/érezted magad és elég lekezelően viselkedtél, amire nem adtam okot.
Szal, felejtsük el, spongyát rá! :)
Cs az hogy..elfelejtettem, hogy Virág nem egy "bejegyzésnek" írta a linket hanem a szoba leírásához, és azthittem hogy ki lett törölve a tartalma miatt..
Ezt most nem teljesen értem ftcsrac....?
Ennek a témának a létrehozását én is terveztem, látod Virág, még egy dolog közös a sok eltérés mellett.
Jó..hülye vagyok...tudom hülye vagyok..elffelejtettem...nem kell mondani tudom hogy hülye vagyok...:( :((
ez nagyon tetszik! :D ..de szerintem nincs olyan ember akinek ne tetszene :) NAGYON JÓ!!!! :D
Ne nézzetek hülyének..nem magamtól írtam...csak..ki lett törölve Virág üzenete..szerintem...:( :)
juuuuj..Samanta-girl99 :S Felbaaszta-girl99
Ez nagyon durva és nagyon jó:D mármint az hogy mindenhova be tudják vágni ezeket a szavakat:D néha kicsit értelmetlen a mondat, de azért jó:))