Vagy nem jól címezted, vagy már teljesen be fog krepálni az IncrediMailom. .(
Írtam neked egy másik címemről, válaszolj oda, azt tutira megkapom.
Én nem mondtam hogy azért szült mert züllött, én is tudom hogy előbb érnek. Meg ebből kifolyólag előbb is halnak. De azért mert valaki testileg-lelkileg megérik az anyaságra az még nem jelenti azt hogy elég neki a 8 általános aztán majd az állam eltartja. Szóval ez nem mentség.
Még ma korán reggel válaszoltam. Ezek szerint nem kaptad meg:( A Chello-sra küldtem.
Már megint az etnikum. :(
Mikor a középső gyermekem szültem, 23 éves voltam.
Szült mellettem egy 14 éves FEHÉR lány, aki nem akarta megengedni, hogy megkatéterezzék, mert azt sem tudta, hogy nem ugyan azon a lyukon jön a vizelet, ahol a gyerek bújt ki. Az etnikumról meg tudni kell, hogy sokkal előbb érnek és sokkal előbb alkalmasak a gyerekszülésre, genetikai adottságukból kifolyólag, ugyan úgy, mint az afrikai népeknél.
Szia!
Imét felhívnám a tisztelt figyelmed, hogy tegnap óta várakozik rád egy emilkém, amire nagyon kellene már a válaszod.
És egy hajléktalantól van a gyereke. Az is jól járt.
Minél hamarabb kezdi, annál jobb. Hiszen akkor mire elvégzi a 8 általánost, addigra már megvan annyi lé az államtól meg segély, hogy el lesznek addig, amíg jön az utánpótlás a későbbi évekre.
oké, de nem minden 12 éves lány ilyen.
Sziaa! :)
Nem sokára lottóhúzás;)
Nekem általánosban volt olyan osztálytársam akinek 12 évesen abortusza volt... aztán 14 évesen szült. Asszem nem kell mondanom milyen etnikumhoz tartozott.
Ahogy elnézem, a mai 12 éves fiúkat, lányokat...inkább nem mondok semmit. :)
Okoskodó
A méhek nem olyan szorgosak, mint hisszük, csak nem tudnak lassabban zümmögni.
voltak 10 évesek is.. azok nem.. jah.. és egy másik csoport is volt abban a suliban ahol aludtunk szal nem..:P de azért beszélgettem velük sokat.:)
Akkor rád jutott 36 csaj? :P
hát.. a másik 3 fiú kisebb 12 évesnél..:P