Szia! Nem maradtál le semmiről. :)
Én még vagyok egy darabig, de aztán távozom.
Észre fogod venni, hogy mikor. ;-)
Ezt most kaptam:
Planet Mars will be the brightest in the night sky starting August.
It will look as large as the full moon to the naked eye.
This will Culminate on Aug. 27 when Mars comes within 34.65M miles of Earth.
Be sure to watch the sky on Aug. 27 12:30 am.
It will look like The Earth has 2 Moons. Dont Miss it.....
The next time Mars may come this close is in 2287.
NOTE: Share this with ur friends as NO ONE ALIVE TODAY will ever see it again.
Sziasztok!
Itt folyik a társalgás, én meg kimaradok?:)
:DDD Neki is feltűnt, mert azt írja, hogy utáljuk már egy kicsit. :) Ott a lökött csajok képénél.
Oké Marcikám, ez amúgy sem rendelésre megy. :)
én nem akarom hogy kitilsd.. nem láttam azokat a hszeket.szal nem nyilatkozok.. csak elmondtam.
Igen, sokkal visszafogodtabb...eddig. :)
De most tök kultúrált lett. Furcsa is :D
Marcikám, ez nem az a téma, ami miatt ki kellene valakit tiltani. Elmesélt valamit, elmondta a véleményét, oszt annyi. Ami miatt ki lett tiltva, az már egy eldurvult, ocsmány hozzászólások tömkelege volt. Egy olyan
-csakazértsemhagyomabba- szarokráhakitiltanak-
"És nálunk volt tisztelet a tanárok irányába,mert nálunk is volt bérelt parkolós BMW-s cica az osztályban, de én közöltem vele ha hülyül ugy vágom ki az ablakon mint a macskát sz.arni. Ott is előkerült ügyvéd apuka másnap hogy tud még nekem kellemetlenséget okozni,mondtam neki,hogy én is tudok neki is most azonnal ha akarja. Utána normális lett a csaj is és barátok lettünk, csak vissza kellett venii a királylány image-ből amit máshol megszokott" ennyi..
ezekért az összetűzésekért nem szoktam nézegttni a képeket csaknéha..
Láttam. De egyelőre mintha tanult volna az esetből.
Sanyinak, már erősen ráállt a keze a kitiltásra, de nem vette komolyan, pedig figyelmeztette is. Én meg megtettem. Most 3 pont van a neve mögött, hogy visszajött. :)