:DD A jelek szerint nem volt igaz... ;) Vagy túl ügyes vagy. :D Mivel sikerült előidézni? Hadd tanuljak én is. ;)))
:DD De gáz! :D Különös érzéked van hozzá, hogy beégess valakit, ha akarsz. :) Tényleg nagyszerű volt, ha addig bírta... Rodeón biztos jó idő, de egy OS-nek tovább kellene bírnia... ;)
Windows 3.1-en egyszer láttam olyan fagyást, hogy 3 egérkattintás (üres területre, vagyis nem gombra stb.) után megállt az élet, és csontra fagyott. Annak mondjuk semmi köze egy oprendszerhez.
nállunk egyszerre adta be 3.. apám tiszta ideg volt.. egy hétig darabokban volt a szerver mire sikerült összeraknia.. ráadásul akkor nem lett mentve 3 hétig arra az extravinyyóra
"egyszerre 2 vinyó úgysem adja be a kulcsot."
Szerencsére elég kevéssé valószínű. Hacsak nem épp arrafelé csap be a villám. :S Persze, ha elég messzire vannak a gépek (pl. néhány km-rel odébb), akkor még az sem gond.
Az a fene ördög tényleg mindig nagyon éber, és csak lesi az alkalmat. :S
nem ők szúrták el, hanem én akasztottam le nekik(többet el se indult:) . gondoltam megnézem igaz-e amit mondtak:)
a hszod végét nem olvastam..
Más szavakkal, de többen azt írták, hogy "végigmennék rajtuk" :)
ez így van. munkaállomásnak én sem használnám, csak ha feltétlen szükséges
miez???:O fúj.. :S
én nem is szidtam a windows-t
Szerencsés ember vagy! :)
De nézd csak! :D
Ilyen szééép. ;) Próbáld ki! Utána nem szídnád soha többé a windowst. :) Igaz, nem is szoktad...
egy másik vinyóra(nem itt, itt nem én csinálom). szoktam írni egy scriptet, ami minden este lefut és megcsinálja a teljes mentést. egyszerre 2 vinyó úgysem adja be a kulcsot. hetente egyszer meg automatice áttöltődik a mentés az 1ik munkaállomásra, mert az ördög sohasem alszik
na megyek.. jóccakát mindenkinek!
Uhh... Ezek szerint sikerült elszúrniuk rendesen... :S
Csak egyszer láttam, az talán 4-es verzió (vagy 4.5?) volt talán. Régen volt. Csak annyira emlékszem belőle, hogy lassú volt, az elindulása meg még lassabb.
NT 4.0 végleges halálának előidézése 47sec:) mindezt a dell standján követtem el valami kiállításon, ahol előtte kb fél órán keresztül ecsetelte egy fickó a nagyszerűségét:)