Nem volt semmi konkrét gondolat, csak egy sugalmazó kérdés. :)
Van néhány szerencsére.
Én is erre gondoltam, hogy egész jó üzlet lehet. Akinek szüksége van rá, az elhiszi, hogy ez használ.
Ezzel jól lehet pénzt keresni, hiszen úgyis csak hülyék veszik meg, márpedig azok meg megveszik mert elhiszik...
Azért van néhány nő aki nem így gondolja.
Okoskodó
Mit szerethettek a nők a férfiakban, mielőtt feltalálták a pénzt?
Jó kérdés! :)
IQ szájon át
Német gyógyszerkutató ostobaság elleni tablettát fejlesztett ki
Készül a gyógyszer kelemen anna számára. Bár nem hiszem, hogy ez segíthet rajta. Ott sokkal nagyobb gondok vannak. Persze lehet, hogy ez a tabletta mérgező hatású, és így csökkenti az ostobák számát...
Senki sem jön ide?: ha meg elmegyek akkor biztos mindenki jön.
tanulság: ne menj tűzoltónak!
3 tűzoltó halt meg. :( Légfegyver helyett AK-47-essel lövöldözni... Nem normálisak.
Megyek ebédelni. Szia! Jó étvágyat neked is!
még csak zenét próbáltam..:P:D de majd kipróbálom..:D
Ja, a normálist úgy értettem, hogy van mélyhang is, nem csak csipog. :)
Értem... Tényleg kellett. A csak néhány éves (1-4) alaplapokra már előszeretettel integrálnak egy 4.1-7.1 rendszert. De régen ez nem volt szokás.
Most akkor kedvedre tudsz otthon mozizni. Mindenfelől hallhatod majd a csatazajt, stb-t. :)
ezen is ha letekerem akkor normális... :D meg ha a "bass"-t is akkor már szinte gyenge..:D
Passz.. már van vagy 10 éves csak így kaptam.. a múltkor elromlott a ram és ugy szerezni kellett mert már régi fajtájú a csatlakozás.. de télleg kellett bele a kártya... mert csak egy kimenet volt a hanfalnak/füllhalgatónak most meg 4 van bedugva a a gépbe..
Gyanítom, hogy csak ügyes volt az a boltos... :) Milyen alaplapod van? (gyártó és konkrét típus) Nekem Abit AN8 Ultra.
El is hiszem, hogy kibírhatatlan. Ez is az, ha feltekerem, pláne a mélynyomóval. :) De ezen legalább lehet normálisan zenét hallgatni, és játszani.
jé... 1000 hszszel ezelőpp puncsikával beszélgettem..:d