(Megjegyzem nem vagyok ilyen szemét, csak a fordított Psycho-lógiát akartam alkalmazni) :)
Ha az enyéimet beírod, legalább 7-szer lekörözöd Marcit a hozzászólások számával.
Az elősző hozzászólásomból is van mit szűrögetned.
Nem kell megsértődni, csak viccből emeltem ki, Cicamata mindig elírta:)
De ha te akarod, akkor csak a hibáinkat írd be...
Nos, ftcsrac ha úgyis csak ketten maradtunk, akkor szeretnélek meginvitálni MSN-re :)
Most miért kell ezen felhúzni az orrod? :( Ez nem kötözködés, a két szó teljesen más jelentéssel bír...
Jó éjt!
Pont akartam mondani, hogy először röhögnék aztán meg szégyelném magam:(
De nem biztos hogy mindenki álszent aki oda írt. József se azt mondta a lánrya, hogy így járt, hanem beleszeretett, pedig biztis van olyan ember ak iezt mondaná :I
De jól mondtad, tisztelet a kivételnek.
Mától semmi mást nem fogok ide beírni, csak másolgatom a helytelen írásaitokat.
Jó, akkor nyelvészkedjetek. Jó éjt mindenkinek.
Kihagytam, hogy tisztelet a kivételnek.
De biztosra veszem, ha elé, vagy eléd, vagy énelém toppana így egy alak, első reakcióm a röhögés lenne és csak aztán jutna eszembe, hogy sajnálatra méltó.
Elfogadott, de mást jelent mind a kettő :P
Ő is egy álszent köcsög?:DD
gradU 2006-08-14, 16:31
Igen, de neki piros van.
Ezen nem tudok nevetni, inkább sajnálom.
mind a két változat elfogadott, kár volt strapálod magad. :P
Bocsi, de kiakadtam, bár semmi közöm a beküldött képekhez.
Sok álszent köcsög! :( :s Ha meglátnák az utcán, fetrengenének a röhögéstől, de itt mind megjátsza az eszét.
Azta, én meg azt hittem hogy igaz szerelem csak a filmekben van :O de ezekszerint az élet is produkál szép történeteket:)
Fúj ez undorító lett:DD
Egyenlőre akart lenni:)
Sajnálom nem tudom kihagyni...de egyen[/bglőrem egpróbálom ;)
Szerintem addigra küldik a 2007-est:(((
Szerinted ha leszereli ka burkot, akkor belülről kicsavarozható a zár?
Nem szeretném ha szétvágnák.
Pontosan!! Ez a csodálatos és ritka emberi hozzáállás. Nem a külső, hanem a belső értékeket nézni, nem kis dolog. Kevés ember gondolkodik így.
házasság = eljegyzés..még egyenlőre. :)
Igen. Azt figyeltem, hogy először leveleztek, és a házasság előtt fél évvel találkoztak ha jól emlékszem.
József megismerte belül és beleszeretett, a lány állapotát is figyelembe véve szereti! :)